Konyaspor Basketbol'un rakibi Fenerbahçe!

Konyaspor Basketbol, 6.hafta maçında bugün sahasında Fenerbahçe Koleji Novotel’i konuk edecek.

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Konyaspor Basketbol hafta içi mesaisinde bugün Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda Fenerbahçe Koleji Novotel’, konuk edecek. Karşılaşma saat 17’de başlayacak. Bu karşılaşma TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

7 puan kazandık

Ligde çıktığı 5 karşılaşmadan 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet bulan Konyaspor Basketbol 7 puan toplamayı başardı. Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı ve Kapaklıspor’u mağlup eden Potanın Kartalları Mersin BŞB., Alagöz Holding ve Final Spor’a kaybetti.

Maç başına 93 sayı yiyoruz

Son karşılaşmalarda Myles Mack, Marlon Johson, Mert Çevik, Merthan Mutlu, Adem Bayrak ve Batuhan Acar ile hücumda iyi işler çıkartan Konyaspor Basketbol, potasını savunmakta zaman zaman güçlük çekiyor. Geride kalan 5 karşılaşmada ortalama 93 sayı gören yeşil-beyazlılar bu ortalamayı daha da geriye çekmek istiyor. Kaç Emrah Benli hafta içi yaptığı maç toplantı ve analizlerinde bu konu üzerinde oldukça mesai harcadı.

Fenerbahçe Koleji genç bir takım

Rakip Fenerbahçe Koleji ise Konyaspor gibi 5 maçta 3 mağlubiyet ve 2 galibiyet aldı. Gaziantep Basket, Sigortam.Net ve Ankaragücü İMD’ye mağlup olan sarı-lacivertliler Piiza Lazza Harem ve Çayırova Bld. mağlup etmeyi başardı. Genç oyunculardan kurulu olan ekibin kadrosunda Jamal Croswell ve Miichael Jerome gibi iki Amerikalı oyuncu bulunuyor.

Konyaspor Haberleri