Konyaspor Basketbol'un konuğu Sigortam!

Konyaspor Basketbol TBL’nin 14.haftasında yarın evinde Sigortam.Net’i konuk edecek. Dev Kartallar güçlü rakibi karşısında sürpriz peşinde.

Konyaspor Basketbol yarın önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda saat 15.45’te Sigortam.Net’i konuk edecek olan yeşil-beyazlılar seyircisi önünde güçlü rakibini mağlup etmek istiyor.

Son 2 maçta mağlubuz

Bu sezon TBL’den önemli işler yapan Konyaspor Basketbol, çıktığı son iki karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Ligin yüksek bütçeli takımlarına karşı iyi mücadele eden ancak karşılaşmaların sonunu getiremeyen yeşil-beyazlılar Semt77 Yalova ve Gaziantep Basket maçlarından galibiyet çıkartamadı.

Son 4 karşılaşma

Konyaspor, bu sezon çıktığı ilk 13 maçında 7 galibiyet ve 6 mağlubiyet aldı. Yeşil-beyazlılar 5.sırada yer alıyor. Play-off potasında yer alan ve sezon sonuna kadar bu kısımdan kopmak istemeyen Konyaspor ilk yarının bitmesine 4 maç kala yeni mağlubiyet yaşamak istemiyor. Kalan 4 maçta 2 kez iç saha ve 2 kez de dış saha maçına çıkacak olan Dev Kartallar evinde Sigortam ve Çayırova’yı konuk edecek. Harem ve Ankaragücü ile de deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Konyaspor’u 7 takım yakın takipte

Konyaspor’u diğer takımların takibi ise sürüyor. Konyaspor ile aynı galibiyet ve beraberliğe sahip Kapaklıspor 6.sırada yer alıyor. Konyaspor ve Kapaklıspor’un arkasında yer alan 6 takım ise aynı galibiyet ve mağlubiyet sayısına sahip. Harem, Final Spor, Erokspor, FB Koleji Novotel, Iğdır ve Ted Ankara’nın 6 galibiyet ve 7 mağlubiyeti bulunuyor. Ligin dibinde ise 1 galibiyet ve 12 mağlubiyeti bulunan Ankaragücü yer alıyor.

Ligin en iyi savunma takımı

Konyaspor’un bu haftaki rakibi Sigortam.Net ise 13 karşılaşmada 11 galibiyet elde etti ve yalnızca 2 mağlubiyet yaşadı. Balıkesir BŞB. ve Çayırova’ya mağlup olan İstanbul ekibi geride kalan tüm maçlarını kazandı. Son hafta ise deplasmanda Ankaragücü’nü 71-80 mağlup etmeyi başardı. Sigortam ortalama 78 sayı ortalaması ile oynuyor. Ligin en iyi savunma takımlarından biri olan Sigortam potasında ortalama 73 sayıya izin veriyor. Bu alanda ligin en iyi savunma takımı.

Konyaspor Haberleri