Konyaspor Basketbol'da son durum

AYOS Konyaspor Basketbol’da ligin 20.haftasında oynanacak olan Türk Telekom mesaisi dün başladı.

AYOS Konyaspor Basketbol’da ligin 20.haftasında oynanacak olan Türk Telekom mesaisi dün başladı.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda toplanan Konyaspor, Pazar gününü izinli geçirmişti. Dün yaptığı antrenmanla Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 20.haftasında evinde oynayacağı Türk Telekom maçının hazırlıklarına başlayan AYOS Konyaspor Basketbol tam kadro olarak çalıştı. Koç Sinan Çambel ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncular, antrenmanı çeviklik çalışması ve şut varyasyonları ile tamamladı. AYOS Konyaspor Basketbol bugün 18.30’da yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Morgan Telekom maçına hazır olacak

Hafta sonu oynanan Gaziantep Basketbol maçında forma giymeyen Jordan Morgan dün gerçekleştiren antrenmanda takımla beraber çalıştı. Morgan’ın Cuma gününe kadar hazır olması ve karşılaşmada süre alması bekleniyor.

Küme düşme hattındayız

Sezona oldukça iyi başlayan ancak son dönemde galibiyet hasreti çeken Konyaspor, 19 maçta aldığı 6 galibiyet ile 15’i basamakta olan ve küme düşme hattında bulunan Konyaspor çıktığı son 5 karşılaşmadan mağlup ayrıldı. Kümede kalmak için galibiyet sayısını çift hanelere çıkartmak zorunda kalan yeşil-beyazlılarda çember gittikçe daralıyor. Dev Kartallar maç kaybetmeye devam ederse 1 yıl önce yükseldiği Süper Lig’den yeniden TBL’ye dönebilir.

Türk Telekom dolu dizgin

Ankara temsilcisi Türk Telekom ise 3 kulvarda yoluna dolu dizgin devam ediyor. Eurocup B Grubu’nda 2.sırada bulunan Türk Telekom Son 16 turunu garantilemiş durumda. Türk Telekom Avrupa kupası maçında bugün sahasında Promitheas’i konuk edecek. Süper Lig’de de 19 maçta 16 galibiyet elde ederek 2.sırada yer alan mavi-beyazlılar Türkiye Kupası’nda da çeyrek final mücadelesi veriyor. Erdem Can yönetiminde harikalar yaratan Türk Telekom sezonu kupa ile kapatmak istiyor. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri