Konyaspor Basketbol'da neler oluyor?

Süper Lig'de küme düşen Konyaspor Basketbol'da yeni bir yapılanmaya gidilecek

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan beklediği müjdeyi alamayan Konyaspor Basketbol, yeni sezon planlamasına önümüzdeki günlerde başlayacak. Gelecek sezon Basketbol 1. Ligi'nde mücadele edecek Dev Kartallar'da yeni bir yapılanmaya gidilecek.

Yönetim Önümüzdeki birkaç gün içinde bir araya gelerek basketboldaki yol haritasını çizecek. Can Sevim ile yollarını ayıran Konyaspor'un gündemine Andaç Yapıcıer ve Murat Yolcu isimleri gelmişti.

Yeşil-beyazlı ekipte koç adayları da masaya yatırılacak ve son karar verilecek. Yeni sezonda maliyetlerin yükselmesi sebebiyle bütçenin çok yüksek olması beklenmiyor.

Öte yandan Konyaspor ile 2 yıl daha sözleşmesi olan Sportif Direktör Turgay Çataloluk'un durumu netleşmezken, deneyimli basketbol adamının ismi AYOS Basketbol ile geçiyor.

Sezon başında 1 yıllık olarak imzalanan AYOS isim sponsorluğu ise son erdi. AYOS Group, kendi takımını kurduğu için yeni sezonda böyle bir sponsorluk düşünmüyor. Yeşil-beyazlılarda sponsorluk çalışmaları da sürüyor. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri