Konyaspor Basketbol, Süper Lig'deki son maçlarına çıkacak

Sezonun ilk 4 maçta aldığı 3 galibiyetle rüya gibi başlangıç yapan AYOS Konyaspor Basketbol, dilediği gibi sezonu getiremedi ve demir attığı küme düşme potasından kurtulamadı.

Sezonun ilk 4 maçta aldığı 3 galibiyetle rüya gibi başlangıç yapan AYOS Konyaspor Basketbol, dilediği gibi sezonu getiremedi ve demir attığı küme düşme potasından kurtulamadı. Yeşil-beyazlılar Haziran ayında yükseldiği Süper Lig’de 1 yılını tamamlayamadan yeniden 1.ligin yolunu tutuyor.

Son maçları oynayacağız

Sezona çok iyi başlayan ve Avrupa kupalarını hedefleyen AYOS Konyaspor, aralık ayından bu yana kötü bir grafik çizerek son sıraya demir attı. Ligde oynadığı son 12 maçta sadece evinde Darüşşafaka’yı mağlup eden yeşil-beyazlılar, son olarak sahasında Bahçeşehir Koleji’ne 77-72 mağlup olarak 7 galibiyette kaldı. Küme düşecek AYOS Konyaspor, Süper Lig’de kalan süreçte veda maçlarına çıkacak.

Yabancılar ayrılıyor

Büyük umutlarla başladığı sezonda hayal kırıklığı yaşatan yeşil-beyazlı ekip, kalan 4 maçlık dönemde Büyükçekmece, Galatasaray, Pınar Karşıyaka ile deplasmanda, Manisa Büyükşehir Belediyespor ile ise sahasında karşılaşacak. Önemli eksikleri olan AYOS Konyaspor’da bazı yabancı oyuncuların da sezon sonunu beklemeden takımdan ayrılabileceği belirtiliyor.

Büyükçekmece hazırlıkları başladı

Basketbol Federasyonu’nun liglerle ilgili olarak bir karar almaması halinde gelecek sezon Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele verecek Dev Kartallar’ın nasıl bir planlamaya gideceği haziran ayında netlik kazanacak. Öte yandan dünü izinli geçiren AYOS Konyaspor, 27. hafta maçında 29 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Büyükçekmece maçının hazırlıklarına da başladı. SPOR SERVİSİ

Konyaspor Haberleri