Konyaspor Basketbol son iç saha maçına çıkıyor

Geçtiğimiz hafta kaybettiği maçın ardından Süper Lig’den 1.Lig’e düşen AYOS Konyaspor Basketbol, bugünkü Manisa BB karşılaşması ile evindeki son Süper Lig maçına çıkacak.

2021-2022 Basketbol 1.Lig’inin play-off şampiyonu tamamlayarak Süper Lig’de oynamaya hak kazanan Konyaspor Basketbol’un macerası kısa sürdü. Geçen hafta Galatasaray NEF deplasmanında kaybederek Süper Lig’e veda eden yeşil-beyazlılar bugün evindeki son maçına çıkacak. Dev Kartallar saat 13’de Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda Manisa BB’yi konuk edecek. Konyaspor, haftaya oynayacağı Pınar Karşıyaka ile deplasmanda oynayacağı maç ile de sezona noktayı koyacak.

Son iç saha maçı

Konyaspor Basketbol bugün oynayacağı Manisa BB maçı ile birlikte bu sezonki evinde 15.iç saha maçına çıkacak. Yeşil-beyazlılar daha önce çıktığı 14 iç saha maçında 5 galibiyet ve 9 mağlubiyet aldı. Bu sezon evinde oynadığı TOFAŞ, Gaziantep Basket, Aliağa Petkim, Galatasaray NEF ve Darüşşafaka maçlarında galibiyete uzanan Konyaspor; Merkezefendi, Bursaspor, Büyükçekmece, Karşıyaka, Beşiktaş, Fenerbahçe, Türk Telekom, Anadolu Efes ve Bahçeşehir maçlarından mağlup ayrıldı. Yeşil-beyazlılarda hedef taraftara güzel şekilde veda etmek.

Sinan döndü

Konyaspor Basketbol’da sakatlığını atlatan ve hafta içi yapılan antrenmanlarda takımla beraber çalışmalarını sürdüren Sinan Sağlam bu karşılaşmada parkedeki yerini alabilecek. Sakatlıkları süren Jordan Morgan ve Murat Göktaş’ın ise bu karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor.

Manisa ligde kalma adına sahada

Sezona 8 karşılaşmada aldığı 7 mağlubiyetle başlayan Manisa BB, daha sonra takıma yaptığı takviyelerle adeta ligin en flaş takımlarından biri oldu. Galibiyet serisi yakalayan ve ligde özellikle iç sahada maçlar kazanan Ege temsilcisi ligde kalmaya çok yakın. Son dönemde 4 maçta aldığı 3 mağlubiyet ile play-off potasından uzaklaşan Manisa son iki maçına 11 galibiyet ile çıkacak. Manisa BB bugün kazanması halinde ligde kalmayı garantileyecek. Ege temsilcisi ligde deplasmanda çıktığı 13 karşılaşmada 3 galibiyet elde ederek 10 mağlubiyet aldı. Spor Servisi

Konyaspor Haberleri