Konyaspor Basketbol son hazırlık maçlarını oynayacak

Ayos Konyaspor Basket, önümüzdeki hafta İstanbul’da son hazırlık maçlarına çıkacak yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’e hazır hale gelecek

Ayos Konyaspor Basket’te Süper Lig için geri sayıma geçildi. Yeşil-beyazlı ekip, Ankara’da Türk Telekom’un ev sahipliğinde düzenlenen Yalçın Efe Turnuvasına katılmış ve ikinci olmuştu. Kısa süreli izne ayrılan Dev Kartallar, hazırlıklarına Konya’da devam edecek.

Konyaspor Basket, yeni sezon öncesi son hazırlık maçlarını İstanbul’da Süper Lig’deki rakipleri ile yapacak. Yeşil-beyazlı ekip, 23 Eylül Cuma günü Gaziantep Basketbol, 24 Eylül Cumartesi günü ise Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak. Temsilcimiz, bu maçlarla beraber hazırlık maçı sürecini tamamlayacak. Konyaspor, 30 Eylül’de ilk hava ataşının yapılacağı Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Basketbol Süper Ligi’nin yeni yayıncısının ve isim sponsorunun bu hafta içinde kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Ligde yeni sezonda da karşılaşmalar TRT'nin spor kanalları ile Tivibu Spor'dan ekranlara gelecek.

TRT trafik yoğunluğu nedeniyle her hafta 2 maç yayınlamak istediği ancak cuma ve pazartesi günlerinin de fikstüre eklenmesi yoluyla bu sayının 4’e çıkacağı kaydedildi. Diğer 4 mücadeleyi ise Tivibu Spor yayınlayacak.

Süper Lig’in isim sponsorluğu için Türkiye Sigorta ile önümüzdeki günlerde anlaşmanın imzalanması bekleniyor

Konyaspor Haberleri