Konyaspor Basketbol sırasını kaptırmak istemiyor!

Türkiye Sigorta Basketbol 1. Ligi’nde 12. hafta heyecanı geride kaldı. Çekişmeli geçen maçta sahasında lider Yalovaspor’a 88-82 mağlup olan Konyaspor Basket, sıralamadaki yerini korudu.

Yeşil-beyazlı takım, mağlup olmasına karşın 5. sıradaki yerini korudu. Dev Kartallar, rakibini yenmesi durumunda ise 5’ncilikteki yerini daha da sağlamlaştıracaktı. Geride kalan süreçte 7 galibiyet ve 5 yenilgi alan Konyaspor’un hemen altında 6 galibiyeti olan tam 5 takım bulunuyor. Zorlu bir maç trafiğinden geçen temsilcimiz, play-off potasında kalmak adına gayret gösterecek.

Transfer teklileri var

Yeşil-beyazlılarda kadroda bulunan birden fazla oyuncuya ise transfer teklifi geliyor. Gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Merthan Mutlu, Batuhan Acar ve Murat Atar, diğer takımların gözünü kamaştırıyor. Bu 3 yerlinin dışında Marlon Johnson’a da ilginin olduğu öğrenildi. Yeşil-beyazlılarda yeni yönetimin basketbol şubesi içinde çalışmalar yapması bekleniyor.

Son 5 maç

Konyaspor Basketbol, oldukça zorlu bir fikstürden geçiyor. Yeşil-beyazlılar 13 ve 14.hafta maçlarında ligin kalbur üstü takımlarına karşı mücadele edecek. 13.haftada Gaziantep Basket deplasmanına çıkacak olan yeşil-beyazlılar 14.haftada ise evinde Sigortam.Net’i ağırlayacak. Bu 2 ekipte şampiyonluk hedefi ile takım kurmuş ve ilk 11 haftada ilk 3 sırayı paylaşıyor. Yeşil-beyazlılar Pizza Harem, Çayıroca ve Ankaragücü maçlarıyla ile de ilk devreyi noktalayacak.

Gözler Antep deplasmanında

Öte yandan Konyaspor Basketbol’da gözler 3 Aralık Pazar günü deplasmanda oynanacak Gaziantep Basketbol maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip, bir günlük iznin ardından Salı günü öğleden sonra yaptığı antrenmanla çalışmalarına başladı. Emrah Benli’nin ekibi, 3. sırada yer alan formda rakibi karşısında kazanarak 8. galibiyetini almaya çalışacak. Pazar günü Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 15.45’te başlayacak. Spor Servisi

Konyaspor Haberleri