Konyaspor Basketbol galibiyet hasretini bitirmek istiyor!

Konyaspor Basketbol, 20. hafta maçında bugün evinde Alagöz Holding Iğdır ile karşılaşacak. Son 4 maçını kaybeden yeşil-beyazlılar, güçlü rakibini mağlup ederek ligdeki kötü gidişatına son vermeyi amaçlıyor.

Türkiye Sigorta Basketbol 1. Ligi’nde son haftaların formsuz ekiplerinden Konyaspor Basketbol, bugün taraftarının önünde Alagöz Holding Iğdır ile karşılaşacak.

Ligde son 4 maçını kaybeden Konyaspor, kötü gidişatına son vermek adına parkeye çıkacak. 9. sıraya kadar gerileyen Dev Kartallar play-off potasında tutunmak adına bu maça büyük önem veriyor.

Emrah Benli’nin öğrencileri, saha ve seyirci avantajını kullanarak rakibini mağlup etmek ve ligdeki 10. galibiyetini almak amacında. Mücadele öncesi teknik heyet ve oyuncular da taraftara destek çağrısı yaptı. Yeni transferler Doruk Dora ve Mert Ali Sert de ilk kez taraftarın önüne çıkacak.

Genç Iğdır iddialı

Basketbol Federasyonu’nun davetiyle lige alınan ve kadrosunu çok geç oluşturan Alagöz Holding Iğdır, yaptığı transfer hamleleri ile dikkati çekti. Sezon içinde de önemli yerli eklemeleri yapan Doğu Anadolu ekibi, ligde oynadığı 19 maçta 10 galibiyet ve 9 yenilgi alarak haftaya 5. sırada girdi. İlk sezonunda Süper Lig’i zorlamak isteyen konuk takımı genç koç Olcay Özkundilli çalıştırıyor. Ligde birçok kez rekor kıran Amerikalı oyun kurucu Marlain Veal, Iğdır’da forma giyiyor. Veal, ligde geride kalan süreçte 24,7 sayı, 6,0 ribaunt ve 8,1 asist ortalamaları tutturdu.

Maç 18’de

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak zorlu karşılaşma bugün saat 18.00’de başlayacak. Mücadelede Ozan Gönen, Taner İbin ve Burak Anlatıcı hakem üçlüsü düdük çalacak. Maç TBF TV’nin YouTube adresinden yayımlanacak. 20 TL olan biletler, maç günü salon gişesinden satılacak. Sezonun ilk yarısında Iğdır’da oynanan maçı Konyaspor Basket, 89-74 kaybetmişti. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri