Konyaspor Basketbol, Büyükçekmece'yi ağırlıyor

AYOS Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’in 12.haftasında yarın saat 13’te ONVO Büyükçekmece’yi ağırlayacak.

Yeniden çıkış maçı

Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 12.haftasında yarın saat 13’te Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda ONVO Büyükçekmece’yi konuk edecek. Karşılaşmada Mehmet Karabilecek, Çağrı Hekimoğlu ve İsmail Binbir hakem üçlüsü düdük çalacak. Çıkığı son 3 maçtan mağlubiyetle ayrılarak ilk 8 potasından çıkan Konyaspor Basketbol, 11 haftada aldığı 4 galibiyet ve 7 mağlubiyetle 15 puan toplayabildi. Dev Kartallar, Büyükçekmece’yi mağlup edip yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Perez dönüyor

AYOS Konyaspor’da sakatlıkları devam eden Rasheed Sulaimon yarın oynanacak karşılaşmada parkedeki yerini alamayacak. Son maçlarda forma giyemeyen Alex Perez ise sakatlığını tamamen atlattı ve yarınki karşılaşmada takımdaki yerini alacak. Son karşılaşmalarda görev almayan Mert Gizir’in de yarınki karşılaşmada kadroda olması bekleniyor.

Bilet satışı devam ediyor

ONVO Büyükçekmece maçının bilet satışı devam ediyor. Taraftarlar maçın biletlerini passo.com.tr ve Passolig gişelerinden satın alabilecekler. Ayrıca maç günü saat 11.00 itibariyle de Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nun gişelerinden karşılaşmanın biletlerinin satışı gerçekleşecek. ONVO Büyükçekmece maçı bilet fiyatları şöyle: Saha içi orta bölüm 1.sıra 400 ve 2.sıra 350, saha içi pota altı 1.sıra 250, 2.sıra 200 ve 3.sıra 150, doğu-batı tribünler 50 ve kale arkaları 40'ar TL'den satılıyor.

Galibiyet için sahada olacağız

Her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını söyleyen Koç Engin Gençoğlu; “Kazandığımız, kaybettiğimiz tüm maçlara nasıl hazırlanıyorsak pazar günkü ONVO Büyükçekmece maçına da o şekilde hazırlanıyoruz. Her maçı kazanmalıyız. Bu sırf Büyükçekmece’nin üzerine b indireceğimiz ekstra bir stres olmaması lazım. Biz AYOS Konyaspor olarak her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Onun için mücadele ediyoruz. Sakatlıklarımızdan dolayı son 3 haftadır mağlubiyetimiz var. Büyükçekmece’de kendi evinde özellikle büyük özgüven ile maçtan kopmayarak ekstra aldığı galibiyetler var. Pazar günü kiminle oynayacaksan aynı ciddiyetle hazırlanıp, maça çıkıp kazanmak için oynayacağız” dedi.

Büyükçekmece moralli

Lige 7’de 0 gibi kötü bir mağlubiyet serisi ile başlayan İstanbul temsilcisi ONVO Büyükçekmece ise büyük bir çıkış yakaladı. Bursaspor, Anadolu Efes ve Bahçeşehir Koleji’nin mağlup ederek üst üste 3 galibiyet alan turuncu-mavililer son maçında evinde Galatasaray NEF’e mağlup olmuştu. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri