Konyaspor Basketbol Bolu kampını tamamlanıyor

Konyaspor Basket’te Bolu kampı tamamlanıyor. Yeşil-beyazlı ekip, 7 Ağustos’ta başladığı kampı yarın tamamlayacak ve Konya’ya dönecek.

Önümüzdeki sezon Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek Konyaspor Basket, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Ağustos ayının başında Konya’da toplanan ve 5 gün boyunca Selçuklu Belediyesi Yenikent Spor Salonu’nda çalışan Dev Kartallar, 7 Ağustos’ta kamp için Bolu’ya gitmişti.

Bolu Koru Otel’de kamp yapan Dev Kartallar, günde çift idmanla yoğun bir tempoya girdi. Koç Engin Gençoğlu idaresinde çalışan Konyaspor Basket’te takımın uyumu gelecek adına umut veriyor.

YABANCILAR GELECEK

Temsilcimiz, Bolu kampını yarın tamamlayacak ve Konya’ya dönecek. 3 gün izin yapacak temsilcimizde çalışmalar Konya’da devam edecek. Konyaspor Basket, 22-31 Ağustos tarihleri arasında çalışmalarını 10 bin kişilik Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde sürdürecek. Anlaşmaya varılan yabancı oyuncular da 20 Ağustos Cumartesi günü Konya’ya gelecek. Konya etabında yabancı isimlerin de yer almasıyla beraber taktik çalışmalara ağırlık verilecek.

Konyaspor Haberleri