Konyaspor Basketbol, Beşiktaş maçına odaklandı

AYOS Konyaspor, cumartesi günü sahasında oynayacağı Beşiktaş Emlakjet maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

AYOS Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ikinci yarısının ilk maçında 21 Ocak Cumartesi günü sahasında Beşiktaş Emlakjet ile karşı karşıya gelecek. Dev Kartallar, ligin dibine demir atmış rakibi ile oynayacağı kritik mücadeleye galibiyet parolası ile hazırlanıyor.

Morgan ve Eddie yok

Dev Kartallar, dün öğleden sonra Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti. Sinan Çambel yönetiminde gerçekleştirilen antrenman taktik ağırlıklı geçti. Konyaspor bugün yapacağı maç antrenmanı ile birlikte karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak. Konyaspor’da, hafif sakatlıkları bulunan Jordan Morgan ve Jarell Eddie’nin de maçta forma giymesi bekleniyor. Hasta olan Ramazan Tekin’in de ise iyi olması durumunda kadroya girebileceği kaydedildi.

Ligde kalma adına kritik karılaşma

AYOS Konyaspor Basketbol, ligin ilk devresini 6 galibiyet ve 8 yenilgiyle 11. sırada tamamladı. Geçtiğimiz hafta sahasında aldığı Pınar Karşıyaka yenilgisiyle ilk devreyi mağlubiyet ile noktalayan Dev Kartallar, ikinci yarıya galibiyetle başlamayı hedefliyor. Yeşil-beyazlılar zorlu mücadelede rakibini mağlup edip ligde kalma yolunda dev bir adım atmak istiyor. Konyaspor, ilk devrede deplasmanda yendiği Beşiktaş’ı taraftarının önünde de devirmek adına sahaya çıkacak.

Biletlerin satışı devam ediyor

21 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak zorlu karşılaşmanın biletlerinin de satışı devam ediyor. Bilet fiyatlarında değişikliğe gidilmedi ve pota arkası tribünleri 40, orta tribünler ise 50 TL’den satışa sunuldu. Yönetim, zorlu mücadele için taraftara destek çağrıları yapıyor.

Beşiktaş 3 önemli hamle yaptı

Siyah-beyazlı ekip, önemli hamleler yaparak Konyaspor deplasmanında kazanmak ve ikinci yarıya galibiyetle başlamayı hedefliyor. Kümede kalmayı hedefleyen İstanbul ekibi, geçen sezon da takımda yer alan 27 yaşındaki Amerikalı oyun kurucu Isaiah Whitehead'in yeniden kadrosuna kattı. Beşiktaş, ayrıca oyun kurucu bölgesine çok önemli bir isim kattı. Siyah-beyazlı takım, Euroleaague ekibi ASVEL’den Amerikalı oyuncu Parker Jackson Cartwright ile anlaşma sağladı. Cartwright, geçen sezon Alman liginde en değerli oyuncu olmayı başarmıştı. Beşiktaş, ayrıca kısa forvet noktasına da ekleme yaparak Polonyalı Michał Sokołowski ile anlaştı. Polonya Milli Takımı’nda da forma giyen Sokołowski, bu sezon Treviso ile İtalya liginde 10.6 sayı, 4.2 ribaunt ve 3.4 asist ortalamaları ile oynadı. Resmi işlemleri devam eden 3 oyuncunun da Konyaspor maçında kadroda olması bekleniyor. ABDİL EMİROĞLU

Konyaspor Haberleri