Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan camiaya çağrı: Rehavet yok!

Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, 2-0 galip geldikleri Pendikspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Korkmaz, camiaya seslenerek 'Rehavet Yok' dedi.

Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, 2-0 galip geldikleri Pendikspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Korkmaz, camiaya seslenerek 'Rehavet Yok' dedi.

Ben küme düşme hattından çıkmış gibi düşünülmesini istemiyorum diyen Ömer Korkmaz; "Asla rehavet yok. İnanın ilk yönetim toplantısından başlamak üzere böyle yapacağız. Rehavete girmeyeceğiz. Adana Demirspor maçında da bir önceki iç saha maçı olan Hatayspor maçından bir fazla sayıya ulaşmak için emek vereceğiz. Konyaspor taraftarının, camiasının ve şehrinin Konyaspor'a ısınmaya başladığını hissedebiliyorum. Bu noktada beklentimiz yüksek. Adana Demirspor belki şu anki pozisyonda doğrudan rakibimiz ama ben öyle bakmıyorum. Bizler çizginin neresindeyiz ona bakmıyoruz. Matematiksel olarak artık ligde kaldığını garantilemiş halini görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

'Aile gibi birbirlerini korumak için kavga ediyorlar'

Küme düşme gibi bir durumu akıllarının uçlarından geçirmediklerini ifade eden Başkan Ömer Korkmaz; "Önümüzü bağlayan bazı sıkıtınlar var, bazı oyuncu grupları içinde olan hassasiyetler var. Bu noktada bir kriz yönetmeye devam etmek istiyoruz. Maçı kazandık ama sanki bir kriz varmış gibi devam edeceğiz. Asla bıkmadan, sıkılmadan her ana her maça sımsıkı sarılıp bir şekilde bir an önce kendimizi üst bölgeye atıp rahat etmek istiyoruz. Zaten rakiplerimizin bir çoğunu görüyorsunuz. Tribünler, taraftarlar, camialar.. Konya gibi bir şehre Konyaspor gibi bir camiaya ne aksi bir şey yakıştırabiliyorum ne de düşünebiliyorum. Adana Demir maçıyla ilgili net hazırlığımızı yapacağız. Oyuncuların birlikte duruşları bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Artık birbirleri için kavga eden bir grup haline geldik. Ben onlara hep aileyiz demiştim. Aile gibi düşünüp, aile gibi savaşıyorlar ve aile gibi birbirlerini korumak için kavga ediyorlar. Adana Demirspor maçına hazırlığımız devam edecek" açıklamalarını yaptı.

"Ömer Korkmaz'ın açıklamaları haber ajanslarına yapılan açıklama değil maç sonunda stadyumda bulunan Konya'nın Sesi muhabirine yapılan açıklamalardır. Kaynak göstermeden ve izin alınmadan kullanılamaz!"

Konyaspor Haberleri