Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, sezonluk takım maliyetini açıkladı

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, 2024-2025 sezonunda kurdukları kadronun maliyetini açıkladı. Korkmaz, geçen sezona oranla makasın açılmadığını söyledi.

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, 2024-2025 sezonunda kurdukları kadronun maliyetini açıkladı. Korkmaz, geçen sezona oranla makasın açılmadığını söyledi.

Ekonomik noktada dikkatli hareket ettiklerini kaydeden Başkan Ömer Korkmaz, “Hedefimiz geçen sezonki takımla aynı maliyette bir takım yapmaktı. Toplamda 10 milyon euro civarı takım yapmak istiyorduk. Bu seviyede kalmaya gayret ettik. Belki çok az geçmişizdir ancak açılmış bir makas yok" dedi.

"En maliyetli oyuncumuz"

Riechedly Bazoer'in transferini ve Samsunspor maçındaki performansını değerlendiren Ömer Korkmaz; "Bazoer en maliyetli oyuncumuz. Bazoer noktasında joker oyuncu eksiğimiz vardı. Stopere yardımcı olacak. Sakatlanan oyuncumuz dönecek, fazladan bir oyuncu almak istemedik ekstra olarak. Bazoer her alanda oynuyor. Stoper, 6, 8 ve 10 numarada sayısız maçları var. Hem mücadeleci hem de ayakları çok iyi. Altyapılarda da bu mevkilerde oynamıştı. İlk maçı olmasına karşın sanki Adil ile yıllarca birlikte oynuyormuş gibi gayet sakindi. Onun sakin oyunu ve top ona geldiğinde hepimizde rahatlama hissiyatı yaşattı. Riechedly Bazoer'in sözleşmesinde çıkış maddesi bulunuyor." dedi.

Umut verdiler

Hamidou Keyta ve Blaz Kramer transferini de konuşan Ömer Korkmaz; "Keyta ve Kramer de az topla buluştular ama hazır ve fit oyuncular. Baskıları ve kontra ataktaki top onlara geldiğindeki hareketleri umut verdi. Geçen sezon da söylemiştim; imkanlarımız ve şartlarımız daha iyi olsa daha üst seviye oyuncular alabiliriz. Bu rakamlarla yapabilecek en iyisini yapmaya çalıştık bu süreçte. Bizim takımımızda olmak için mücadele eden isimleri kadromuza kattık” ifadelerini kullandı

Konyaspor Haberleri