Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, geleceğin yıldızlarını izledi

Konya'da 3 aydır devam eden; geleceğin yıldız adaylarının yarıştığı toplamda 109 takımın katıldığı TFF U11, U12 ve U13 liglerimizin final programı sona erdi. Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, final maçlarını yerinde izledi.

Konya'da 3 aydır devam eden; geleceğin yıldız adaylarının yarıştığı toplamda 109 takımın katıldığı TFF U11, U12 ve U13 liglerimizin final programı sona erdi.

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, final maçlarını yerinde izledi. 3 kategoride toplamda 464 maç oynandı.

Final maçları sonunda Konya şampiyonluğuna uzanan U11’de Karatay Belediyespor, U12’de İkoniaspor, U13’de Tümosan Konyaspor ulaştı. En centilmen takımlar olarak ise Akşehir Martıspor, Beyşehir Gençlikspor ve Konya Telekomspor kulüpleri ödüllerini aldı.

Dumlupınar Spor Tesisleri’nde şenlik havasında oynanan final maçları sonunda yapılan kupa ve madalya törenine; Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümü Birdal Öztürk, TFF Amatör İşler Koordinatörü Remzi Ay, Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Karatay Belediye Başkan Vekili Şaban Önal, Konya GSİM; Spor Hizmetleri Müdürü Bilal Yavaş, Gençlik Hizmetleri Müdürü Harun Aydın, Selçuklu İlçe Müdürü Murat Önder, Meram İlçe Müdürü Mustafa Koç, (TFFHGD) Türkiye Hakem ve Gözlemciler Derneği Konya Şube Başkanı Rıdvan Top, amatör spor kulüp başkanları, yöneticiler, antrenörler ve sporcu aileleri katıldı.

Konyaspor Haberleri