Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen gündemi değerlendiyor! İşte açıklamaların satır başları..

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, gündemi değerlendiriyor. İşte Özgökçen'in açıklamalarının satır başlıkları..

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, gündemi değerlendiriyor. İşte Özgökçen'in açıklamalarının satır başlıkları.

-100. yılımızda futbol branşında tarihimizin en yüksek puanını aldık ve 3. olduk, Avrupa Kupalarına katılma hakkı elde ettik. Basketbolda Süper Lige yükseldik. Talihsizliklerin başlangıcını ise VADUZ maçı olarak söyleyebiliriz.

- Konyaspor Başkanlığı görevini asla basamak olarak görmedim, bunu bu şekilde kullanmak istemedim ve kullanmadım.

- Bu şehre ve Konyaspor'a hizmet edecek maddi ve manevi hazırlığını yapacak, şehrin yöneticilerinden destek alacak varsa listelerini hazırlasınlar. Bizle istişare etsinler. Biz görevi devretmeye hazırız.

- Konyaspor'un mevcut yönetimi kulübe 160 milyon lira nakdi kolaylık sağladı.

- Aleksandar Stanojevic ile yollarımızı ayırma durumumuz hocamızın kendi isteğidir. Hocamız görevini bırakmıştır.

- Teknik Direktör noktasında birçok ismi duyuyoruz. İstişare ediyoruz değerlendirme yapıyoruz. Allah, Konyaspor için hayırlı imzalar atamayı bizlere nasip etsin.

- Bazı taraftarlar, Pendikspor maçında gol attığımızda üzüldü, gol yediğimizde de sevindi. Bunu yapacaklar maçlara gelmesin. Bundan sonra tavrımız sertleşecek

- Alacağını alamayan futbolcular ihtar göndermekte özgürdür. Bu tüm takımlarda olur. Paul Bernardoni ihtar gönderdi. İhtarıb gereği yerine getirildi. Başka bir durum söz konusu değil.

- Birçok hoca bizimle çalışmak istiyor. Isimler geliyor bunları değerlendiriyoruz. Bunlardan bir tanesi de Aykut Kocaman. Oyuncu profilimiz ve oyun sistemimizden dolayı Aykut Kocaman ile çalışmayı doğru bulmadık ve düşünmedik.

- Kuyt ile ilgili bazı tereddütlerimiz var. Alternatiflerden birisi ancak anlaşma yok. Kafamızdaki modeli nasıl Konyaspor'da uygularız onu düşünüyoruz. İsmi açıklanmayan başka bir alternatif daha var.

Konyaspor Haberleri