Konyaspor, Arda Kardeşler yönetiminde kaybetmiyor!

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 7.haftasında yarın sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek. Karşılaşmayı yönetecek olan Arda Kardeşler 17. Konyaspor maçına çıkacak.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 7.haftasında yarın sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 19’da başlayacak.

Karşılaşmada FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler’in yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ve Mustafa Sönmez yapacak. Zorlu mücadelede dördüncü hakem olarak ise Burak Şeker olacak.

Arda Kardeşler 17. Konyaspor maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, Bursa bölgesi hakemi Kardeşler idaresinde şu ana kadar çıktığı 16 karşılaşmada 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Kardeşler, söz konusu bu maçlarda Konyasporlu oyunculara 1 kırmızı ve 24 sarı kart gösterdi. 35 yaşındaki hakem, yeşil-beyazlı takımın geçen sezon iki maçını yönetti.

Konyaspor, Kardeşler’in düdük çaldığı karşılaşmalarda Eskişehir’de Fenerbahçe’yi 1-0 yenerken, deplasmanda Ümraniyespor ile 2-2 berabere kalmıştı.

Beşiktaş ise Arda Kardeşler yönetiminde çıktığı 13 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Konyaspor Haberleri