Konyaspor, Ankara'da 3 golle güldü

TÜMOSAN Konyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında beşinci hazırlık maçında MKE Ankaragücü ile karşılaştı. Konyaspor'un yeni transferleri Paul Bernardoni ve Alexandru Cicaldau Ankaragücü maçına

TÜMOSAN Konyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında beşinci hazırlık maçında MKE Ankaragücü ile karşılaştı. Konyaspor karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Konyaspor'un yeni transferleri Paul Bernardoni ve Alexandru Cicaldau Ankaragücü maçına ilk 11'de başladı.

Konyaspor 23.dakikada Robert Muric'in frikik golüyle 0-1 öne geçti. Konyaspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda da Konyaspor olduça istekliydi. 59. dakikada Yunus Mallı'nın kullandığı köşe vuruşunda Adil Demirbağ kafa vuruşuyla Konyaspor'u 0-2 öne geçirdi. 68. dakikada Konyasporlu Metehan Mert ceza sahası içinde Bajic'e dirsek attı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Tolga Ciğerci 69.dakikada farkı 1'e indirdi ve durumu 1-2 yaptı. 80.dakikada Konyaspor aradaki farkı yeniden 2'ye çıkardı. Yunus'un asistinde Mehmet Ali Büyüksayar plaseyle mükemmel bir gole imza attı ve durumu 1-3'e getirdi. Konyaspor, Başkentte 3 golle kazandı.

Konyaspor maça; Paul Bernardoni, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtas, Guilherme Sitya, Soner Dikmen, Bruno Paz, Alexandru Cicaldau, Marlos Moreno, Robert Muric ve Sokol Cikalleahi 11'i ile başladı.

Konyaspor'da ikinci yarıda Oğulcan Ülgün, Niko Rak, Çağdaş Şendur, Metehan Mert, Yasir Subaşı, Uğurcan Yazgılı, Konrad Michalak, Yunus Mallı, Mehmet Ali Büyüksayar oyuna girdi.

Konyaspor'da sakatlıkları bulunan Muhammet Demir, Francisco Calvo ve Morgan Schneiderlin kadroda yer almadı.

Hazırlık dönemindeki beşinci maçını geride bırakan Konyaspor, 2023-2024 Sezonunun ilk maçında 12 Ağustos Cumartesi günü saat 19.15'te sahasındaa İstanbulspor'u konuk edecek.

Konyaspor Haberleri