Konyaspor, Alanya Yolcusu

Arabam.com Konyaspor, yarın oynayacağı Corendon Alanyaspor maçı için Alanya’ya hareket edecek.

arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta maçında 16 Mayıs Salı günü deplasmanda Corendon Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün saat 12’de yapacağı antrenmanla sonlandıracak ve Alanya’ya hareket edecek ve kamp yapacağı otele geçecek ve kamp yapacağı otele geçecek.

Sakatlar döndü

Konyaspor’da sakatlığı biten Adil Demirbağ kamp kadrosunda yer alacak. Oğulcan Ülgün, Robert Muric ve Uğurcan Yazgılı iç sahadaki Kayserispor maçında takıma dönmüştü. Konyaspor’da yarın oynanacak karşılaşmada Uche İkpeazu, Muhammet Demir ve Endri Çekici’nin forma giymesi beklenmiyor.

Son düzlük

Kırbıyık Holding Stdayumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20’de başlayacak. Karşılaşmanın hakemlerinin bugün açıklanması bekleniyor. Konyaspor, bu maçın ardından izne ayrılacak. Yeşil-beyazlılar 35.haftayı BAY olarak geçecek. Anadolu Kartalı 36.haftada Sivasspor ile deplasmanda, 37.haftada Karagümrük ile evinde karşılaşacak. Konyaspor, sezonun son maçında ise deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Ahmet Oğuz cezalı

Konyaspor’da yarın oynanacak karşılaşmada sarı kart cezalısı olan sağ bek Ahmet Oğuz forma giyemeyecek. Ahmet Oğuz’un yerine Cebrail Karayel’in oynaması bekleniyor. Son oynanan Kayserispor maçının 56.dakikasında Ahmet Oğuz’un yerine oyuna girmişti. SPOR SERVİSİ

Konyaspor Haberleri