Konyaspor 5 transferini hangi bölgelere yapacak? İşte detaylar...

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen yaptığı açıklamada 5 transfer yapacaklarını ifade etmişti. Peki yeşil-beyazlılar bu 5 transferi hangi bölgelere yapacak. İşte detaylar...

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen yaptığı açıklamada 5 transfer yapacaklarını ifade etmişti. Peki yeşil-beyazlılar bu 5 transferi hangi bölgelere yapacak. İşte detaylar...

5 transferle yaz transfer sezonunu kapatmayı hedefleyen Konyaspor, yeni sezon için transfer çalışmaları başladı. Yeşil-beyazlılar yaz transfer dönemini çok hareketli geçirmeyecek.

Calvo ayrılmazsa stopere transfer yok!

Konyaspor; 10 numara, yabancı ve yerli kanat, forvet ve 1 çok yönlü orta saha transferinin ardından transferi kapatacak. Takımdaki ana iskelet kadroyu koruyacak olan Anadolu Kartalı, Calvo'nun olası ayrılığı sonrası sol stoper alacak. Calvo'nun kalması halinde ise stopere takviye düşünülmüyor.

1 forvet kesin, ikincisine bakılacak

Uche İkpeazu'nun takımdan göndermek isteyen yeşil-beyazlılar sözleşmesi biten Mame Diouf ile yeniden anlaşmayı düşünmüyor. 1 tane kesin forvet transferi yapacak olan Konyaspor, Sokol Cikalleshi'nin de durumuna bakarak bu sayıyı ikiye çıkartabilir.

2 kanat transferi

Konyaspor, yabancı kanat transferinin yanında yerli bir kanat oyuncusunu da takıma katmayı amaçlıyor. Marlos Moreno'yu kadroya kazandırmak isteyen Konyaspor, kanat rotasyonuna yerli bir oyuncuyu da kadrosuna katacak. Burada da en güçlü aday Kayserispor'dan ayrılan Emrah Başsan. Muric'i takımda tutmak isteyen Konyaspor, Michalak'ı da göndermeyi düşünmüyor.

10 numaraya kesin takviye

Endri Çekici ile yoluna devam etmek istemeyen Konyaspor, yarım sezon kiraladığı ve performansından memnun kaldığı Alejandro Pozuelo ile sözleşme imzalamak istiyor ancak oyuncunun maaş beklentisi yüksek. Henüz bu transferi bitirmeyen yeşil-beyazlılarda alternatiflerde hazır.

Orta sahaya çok yönlü oyuncu alınacak

Konyaspor'da orta sahada iki ayrılık gerçekleşti. Andreas Bouchalakis ve Domagoy Pavicic'in ardından o bölgeye takviye yapmak isteyen yeşil-beyazlılar çok yönlü bir oyuncu kazandırmak istiyor. Konyaspor'un hali hazırda orta saha rotasyonunda Soner Dikmen, Oğulcan Ülgün, Bruno Paz ve Niko Rak bulunuyor. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri