Konyaspor 2 transferi daha bitirdi

Konyaspor ara transfer döneminde takviyelerine devam ediyor. İki oyuncu bugün imzayı atacak.

Konyaspor ara transfer döneminde takviyelerine devam ediyor.

Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmaya vardığı Azerbaycanlı forvet Mahir Emreli ile sözleşme imzalayacak. Azeri oyuncu Konya'ya geldi ve bugün sağlık kontrollerinden geçecek.

Sezon sonuna kadar kiralık olarak takıma katılacak olan Emreli'nin satın alma opsiyonu da bulunuyor. Konyaspor, oyuncunun performansından memnun kalması halinde belli bir bonservis ücreti ödeyerek kadrosuna katabilecek.

Santrafor mevkiinde oynayan Mahir, bu sezon 13 maçta 3 gol atmayı başardı. Kariyerinde 257 maça çıka Mahir, 83 gol ve 26 asist yapmayı başardı. Mahir, kariyerinde Legia Varşova, Karabağ ve FK Baku formaları giydi.

Konyaspor Emreli'nin yanı sıra Kolombiyalı kanat futbolcusu Marlos Moreno ile de sözleşme imzalayacak. Sağ kanatta oynayan Güney Amerikalı oyuncu Konya'ya geldi ve sağlık kontrollerinden geçecek. Konyaspor, Marlos Moreno'yu İngiliz kulübü Manchester City’den kiralandı.

Kariyerinde toplam 193 maça çıkan 26 yaşındaki oyuncu 20 gol ve 21 asist yapma başarısı gösterdi.

Büyük bir sükse yaparak kariyerine başlayan Moreno kariyerinde Manchester City, KV Kortrijk, Lommel SK, Portimonense, Santos Laguna, Flamengo, Girona FC ve Dep. La Coruña gibi takımların formasını giymişti.

Konyaspor Haberleri