Konyaspor, 2 aylık hasrete son vermek istiyor!

Ligde oynadığı son 6 karşılaşmadan galibiyet çıkartamayan Konyaspor, 2 aylık galibiyet hasretine kupada oynayacağı Erbaaspor maçıyla son vermek istiyor.

2023-2024 sezonuna Sırp çalıştırıcı Aleksandar Stanojevic yönetiminde başlayan Tümosan Konyaspor, ilk dört lig maçında 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan toplamayı başarmıştı. Eylül ayındaki ‘milli takım’ arasına üçüncü sırada giren yeşil-beyazlılarda ara dönüşü oldukça sıkıntılı oldu.

Son puan 24 Eylül'de

Beşinci haftadaki Çaykur Rizespor maçında 1-0 öndeyken 3 dakikada yediği 2 golle sahadan mağlup ayrılan Konyaspor, sonrasında Ankaragücü deplasmanından 1 puanla dönmeyi başardı. Ligdeki son puanını 24 Eylül’de alan Anadolu Kartalı, bu maçtan sonra oynadığı Beşiktaş, Hatayspor, Pendiskpor ve Adana Demirspor maçlarının tamamında sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Son galibiyet 2 Eylül'de

Pendikspor maçı sonrasında teknik direktörlük görevinde değişikliğe giden yeşil-beyazlı yönetim Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Hakan Keleş'i getirdi. Ligde puan hasreti 4 maça çıkan Konyaspor’da galibiyet hasreti ise 6 maça yükselmiş oldu. Yeşil-beyazlılar ligdeki son galibiyetini aldığında tarihler 2 Eylül’ü gösteriyordu. Konyaspor, ligde 2 aydır galibiyetten uzak.

Erbaaspor maçı çıkış olacak

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında perşembe günü oynayacağı Erbaaspor maçında galip gelerek ve turu atlayarak 2 ay sonra galibiyet almayı hedefliyor. Yeşil-beyazlılar, ligdeki Fatih Karagümrük galibiyetinin öncesinde yeniden moral depolamak adına Erbaaspor maçında herhangi bir sürprize izin vermek istemiyor. ABDİL EMİROĞLU

Konyaspor Haberleri