Konyalı Mehmet Ali'den ilk sözler.. Çocukluktan beri bunun hayalini kurdum

Konyaspor formasını ilk kez sırtına geçiren 18 yaşındaki Konyalı Mehmet Ali Büyüksayar maçın arından duygu ve düşünlerini paylaştı.

Konyaspor Akademi’den yetişen Mehmet Ali Büyüksayar ilk kez resmi karşılaşmada forma heyecanı yaşadı. Daha önce Konyaspor U19, Konyaspor Rezerv ve 1922 Konyaspor’da maçlara çıkan 2004 doğumlu Mehmet Ali, kupa maçında şans buldu. Mehmet Ali Büyüksayar, maçın ardından duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Bugün benim için çok özel bir gün diyen Mehmet Ali sözlerine şu şekilde devam etti; "Bu stadyumda onlarca kez taraftar, onlarca kez top toplayıcı oldum. İlk defa bu şanlı formayı terletme gurur yaşıyorum. İnşallah ikinci yarıda da takımıma destek olurum, daha fazla şans bulurum. Bu şansları iyi değerlendireceğim. Bunun için çok çalışacağım. Umarım bu çalışmanın ve emeklerin karşılığını alırım. Maça ilk girdiğim an çok özel bir duyguydu. Ben çocukluktan beri bunun hayalini kurdum, bu hayalle oturdum bu hayalle kalktım. Bu hayal, kupada yaşadım umarım ligde de yaşarım. Şansları iyi değerlendireceğim. Fiziksel ve savunma anlamında top rakipteyken eksikliklerim var. Hocalarımın direktifleriyle ve özel çalışmalarla bunları daha da geliştireceğim" dedi.

Konyaspor Haberleri