Kazanan kadro ile devam

arabam.com Konyaspor’da BATE Borisov rövanş maçının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Teknik patron İlhan Palut ikinci karşılaşmada savunmada yapacağı zorunlu değişiklik haricinde takımın geri kalanında değişiklik yapmayı düşünmüyor.

arabam.com Konyaspor’da BATE Borisov rövanş maçının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Teknik patron İlhan Palut ikinci karşılaşmada savunmada yapacağı zorunlu değişiklik haricinde takımın geri kalanında değişiklik yapmayı düşünmüyor.

Tek değişiklik Uğur/Adil

UEFA Konferans Ligi 2.tur ön eleme ilk maçında BATE Borisov’u Bytyqi, Michalak ve Muric’in golleriyle 3-0 mağlup ederek ikinci karşılaşma öncesi önemli bir avantaj yakalayan arabam.com Konyaspor perşembe günü oynanacak olan maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör İlhan Palut ikinci maçta ilk maçta sahaya çıkan ilk 11’i değerlendirmek istiyor. İlk maçta kırmızı kartla oyundan atılan ve cezalı duruma düşen Uğurcan Yazgılı’nın yerine Adil Demirbağ’ı oynatacak olan Palut, bunun dışında başka bir değişiklik yapmayı düşünmüyor.

Orta saha değişmeyecek

Defans hattında iki yeni transfer Ahmet Oğuz ve Calvo’nun performanslarından oldukça memnun kalan deneyimli çalıştırıcı orada bir oynama yapmayacak. Sol bekte Guilherme’den de menün olan Palut, defans hattındaki tek değişikliği Adil Demirbağ olacak. Orta saha 3’lüsünden memnun odluğunu dile getiren Palut, ikinci maç içinde Soner, Amir ve Endri 3’lüsünü kullanacak.

Michalak daha fazla açık alan bulabilir

İlk maçta hücum bölgesindeki oyuncuların pas alışverişinden ve hareketliliğinde menün kalan İlhan Palut ikinci maçta yine Bytyqi, Michalak ve Cikalleshi 3’lüsünü kullanacak. Belarus ekibi BATE Borisov’un daha fazla hücumu düşüneceğinden Konrad Michalak’ın daha fazla açık alan bulacağını düşünen İlhan Palut antrenman toplantılarından Polonyalı oyuncuyu bu konuda gözünün açık olması gerektiğini ve yakaladığı pozisyonları iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade etti. 

HALİL YILMAZER 

Kulübe güçlü

Maçın olası tehlikeye girmesinde güçlü bir yedek kulübeye sahip olan İlhan Palut yeni transferlerin ilk maçta oyuna girdikten sonraki performanslarından memnun olduğunu dile getirmişti. 3 golde Muhammet Demir’in asist, Robert Muric golü yapmıştı. Yeni transferlerin takıma uyumundan hoşnut olan 45 yaşındaki çalıştırıcı daha fazla maç oynadıkça takımın daha fazla hazır hale geleceğini ifade etti.

Konyaspor Haberleri