Kayseri’de ilk yarı bitti (Maçtan Kareler)

Arabam.com Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 14.haftasında Yukatel Kayserispor’a konuk oluyor. Karşılaşmanın ilk yarısını Konyaspor 2-1 önde tamamladı.

Arabam.com Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 14.haftasında Yukatel Kayserispor’a konuk oldu. Konyaspor karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 önde tamamladı.

İki takımda karşılaşmaya oldukça hızlı başladı. 8. dakikada ev sahibi Kayserispor’da Emrah Başsan’ın kullandığı köşe vuruşunda ön direkte iyi yükselen stoper Macid Hosseini takımını 1-0 öne geçirdi. Anadolu Kartalı Konyaspor bu gole çok çabuk yanıt verdi. Bytyqi’ye yapılan faul sonrası serbest vuruşta topun başına geçen Guilherme Sitya güzel bir orta açtı, İyi yükselen Francisco Calvo 9.dakikada skora eşitliği getirdi. Beraberlik golünden sonra rakip kaleye yüklenen Konyaspor’da Amir’in uzun pasını Mame Diouf Bytyqi’ye indirdi. Topla ceza sahasına giren Bytyqi Emrah’ın müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem Kadir Sağlam VAR ile konuştu, pozisyonu izlemeye gitti ve penaltı kararı verdi. Penaltıda topun başına geçen Mame Diouf 22.dakikada takımını 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısını Konyaspor 2-1 üstün tamamladı.

Konyaspor Haberleri