Karagümrük maçının yıldızı Diouf'dan özel açıklamalar

Konyaspor'un Karagümrük deplasmanında attığı 3 golde de imzası bulunan Senegalli golcü Mame Diouf maç sonunda önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Karagümrük’e 3 gol birden atarak Konyaspor’u beraberliğe taşıyan Mame Diouf, maç sonunda önemli açıklamalarda bulundu.

Mame Diouf’un açıklamaları:

İyi performans sergiledik

Karagümrük takımı son haftalarda oldukça formda, bir çok galibiyet aldılar. Bu yüzden zor bir maç olacaktı ama biz takım olarak kendi oyunumuza daha çok odaklandık ve iyi bir performans sergiledik

Bir forvet olarak zaten görevim yapmam gerekiyordu, o da gol atmaktı. Bugün elimden geldiğince iyi bir mücadele vererek bu görev yerine getirdiğimi düşünüyorum. Artık önümüzdeki maçlarda bu başarıyı sürdürmek istiyorum

Zordu biliyorum tabi ki de takımımız geriye düşünce bir forvet olarak böyle bir şansı görünce değerlendirmek istedim. İkinci kez düşünmedim bile, gol olmasını istedim. Sonuçta hafif bir sakatlık yaşadım ama değdi diyebilirim. Hepsini teker teker incelemem gerekiyor ama tekrardan ben üçüncüsünü seçeceğim. Çünkü bize beraberliği getirmiş oldu” şeklinde konuştu.

Konyaspor Haberleri