Karagümrük - Konyaspor (CANLI ANLATIM)

Tümosan Konyaspor, Fatih Karagümürük'e konuk oluyor. Karşılaşmayı canlı olarak buradan takip edebilirsiniz.

Trendyol Süper Lig’de 30.hafta karşılaşmasında Tümosan Konyaspor, deplasmanda Vavacars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Zorlu karşılaşmada tecrübeli hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak.

Karagümrük 11'i: Sirigu, Nazım, Biraschi, Salih, Levent, Rohden, Kourbelis, Can, Eysseric, Güven, Lasagna

Konyaspor 11'i: Slowik, Ahmet, Uğurcan, Hadebe, Guilherme, N'zonzi, Soner, Cicaldau, Moreno, Ndao, Cikalleshi

CANLI ANLATIM:

1' İstanbul'da ilk düdük çaldı ve maça Konyaspor başladı.

7' Konyaspor'da Guilherme'nin pasıyla hareketlenen Ndao, ceza sahası içinde rakiplerini geçemedi ve top kaleci Sirigu da kaldı.

15' Konyaspor, N'zonzi ile kendi yarı alanından hızla çıktı. Ndao topu taşıdı ve savunma arkasına Moreno'ya oynadı. Dar açıdan vuruşunu yapan Moreno'nun şutu auta gitti.

17' Karagümrük'te Lasgna savunma arkasına sarktı. Sağ çaprazdan içeri giren Lasanga'nın vuruşunu kaleci Slowik kornere tokatladı.

20' Karagümrük, kenar ortaları ve korner ataşlarıyla Konyaspor kalesinde pozisyon arıyor. İstanbul ekibi 20 dakikada 4 korner kullandı.

28' Cicaldau'nun pasıyla hareketlenen Moreno, Braschi'yi geçti, içeriye çevirdiği topu Ndao'dan önce savunma uzaklaştırmayı başardı.

43' GOOOLLLL GOOLLLLL! Konyaspor Ndao ile 0-1 öne geçti. Moreno'nun pasında savunma arkasına sarkan Ndao, topla birlikte ceza sahasına girdi. Düzgün bir vuruşla Sirigu'yu avlayan Ndao, Konyaspor kariyerindeki ilk golü kaydetti.

45' İlk yarının sonuna +1 dakika ilave edildi.

İY: Karagümrük 0-1 Konyaspor

46' İstanbul'da ikinci yarı başladı.

60' Eysseric'in serbest vuruşunda top kaleci Slowik'te kaldı. Devamında kaleci Slowik'e müdahale eden Kourbelis sarı kart gördü.

68' Konyaspor ikinci yarıda oyunu kendi alanında kabul ediyor. Henüz ikinci yarı itibariyle hücum aksiyonu yok.

70' Konyaspor'da iki değişiklik. Cikalleshi ve Moreno oyundan çıkarken, Oğulcan Ülgün ve Ethemi oyuna giriyor.

73' Karagümrük'ün kullandığı kornerde Bertolacci'nin kafa vuruşu kaleci Slowik'te kaldı.

75' Soner Dikmen'in uzaktan ve etkisiz vuruşu kaleci Sirigu da kaldı.

84' Karagümrük eşitliği yakaladı. Ahmet'in uzaklaştıramadığı topta Mendes arka direğe çıkarttı. Güven'in dokunuşunda skor 1-1'e geldi.

87' Konyaspor Oğulcan ile üstünlüğ çok yaklaştı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Oğulcan2ın vuruşu kaleci Sirigu dan dışarı çıktı.

90' Karşılaşmanın sonuna +4 ilave geldi.

MS: Karagümrük 1-1 Konyaspor

Konyaspor Haberleri