İsveçli forvet ile Konyaspor da ilgileniyor

Liglerde sezon sonu telaşı yaşanırken bir yandan da takımlar gelecek sezon için transfer görüşmelerine başlamış durumda.

Liglerde sezon sonu telaşı yaşanırken bir yandan da takımlar gelecek sezon için transfer görüşmelerine başlamış durumda.

Bu sezon transfer ettiği Ugandalı forvet Uche İkpeazu'dan 0 gol katkısı alan Konyaspor yeni sezon için forvet hattında daha net adımlar atmayı hedefliyor.

Mame Diouf'un sözleşmesinin bitecek olması ve Muhammet Demir'in de sakatlıklarla boğuşmasının ardından forvete takviye yapacak olan yeşil-beyazlılar arayışlarına başladı.

Spor Arena'da yer alan habere göre; Katar Ligi takımlarından Al-Sailiya'da forma giyen İsveçli santrafor Carlos Strandberg'in, Türk kulüpleri tarafından takip edildiği belirtildi. Haberde Strandberg'in bazı takımlara önerildiği denildi.

Kariyerine Katar Ligi takımlarından Al-Sailiya'da devam eden 27 yaşındaki golcünün; Türkiye'den Samsunspor, Konyaspor, Antalyaspor tarafından takip edildiği ve Başakşehir'in de oyuncuyla ilgilendiği aktarıldı.

Sol ayaklı golcü, Al-Sailiya formasıyla çıktığı 26 maçta 15 gol atıp 3 de asist yaptı.

Kariyerinde Rusya, Belçika ve İsveç kulüplerinde oynayarak Avrupa tecrübesi edinen Strandberg, kariyerinde çıktığı toplam 290 karşılaşmada 125 gol atıp 26 asist yaptı.

Konyaspor Haberleri