İlhan Palut'tan veda açıklaması: Konyaspor’da profesyonel görevimiz sonuçlandı ama...

Konyaspor ile yolları ayrılan Teknik Direktör İlhan Palut, kulüpteki son işlerini halletti ve Konyaspor’dan ayırıldı. İlhan Palut’u kulüp binası önünde Konyasporlu taraftarlar meşale ve tezahüratlarla uğurladılar.

Konyaspor ile yolları ayrılan Teknik Direktör İlhan Palut, kulüpteki son işlerini halletti ve Konyaspor’dan ayırıldı. İlhan Palut’u kulüp binası önünde Konyasporlu taraftarlar meşale ve tezahüratlarla uğurladılar.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İlhan Palut, öncelikli olarak taraftarlara teşekkür etti. Palut; “İlk geldiğim günden beri taraftarın bana olan desteğini gerçekten hissettim. Görüyorum ki burada olduğum son güne kadar bu destek devam ediyor. Aramızdaki ilişki sadece teknik direktör taraftar ilişkisi değil bunu hep hissettim. Beni içinizden biri olarak gördünüz. Öyle desteklediniz, öyle kabul ettiniz. Bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle Konyaspor’da olan profesyonel görevimiz sonuçlandı ama sizleri asla unutmayacağım. Konya şehri çok sevdiğim şehir. Ekibim ile burayı çok sevdik. İnşallah hep başarılı olur Konyaspor ve Konya şehri. Tribünde çok mutlu olursunuz. Teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin, benim hakkım varsa helal olsun” dedi.

Ayrılık süreci ile ilgili bilgiler paylaşan İlhan Palut; “Süreç basit ilerledi. Kulüpteyken İkinci başkanımız geldi. ‘Bir kan değişikliğini yapmamızın herkes için daha iyi olacağını söyledi.’ Bende saygı duydum ve teşekkür ettim. Bugünde geldim hepsi ile vedalaştım, bunlar futbolda var. Tabi ki bazen tam beklenilen zamanda oluyor, bazen sürpriz oluyor ama futbolda bu ayrılıklar var. Hem benim ve ekibim hem de Konyaspor adına hayırlısı olur. Erken olduğu ile ilgili doğruluk ve yanlışlık konusunu bilmiyorum ama yönetimden böyle bir talep geleceğini beklemiyordum. Maçımıza hazırlanıyoruz, saygı ile karşılıyorum. Bunları yürekten ve içten söylüyorum. İnşallah Konyaspor için iyi olur. Bizim içinde ekip olarak hayırlara vesile olur. Kırgınlığım yok. Birileri gidecek, birileri gelecek. Meslektaşıma başarılar diliyorum” açıklamalarını yaptı.

Biraz dinlendikten sonra yeniden çalışmaya başlayacağını ifade eden İlhan Palut; “Çok yeni bir ayrılık, evime gideceğim. Dinleneceğim. Kariyerimizi daha yukarı taşıyabileceğimiz en doğru kararı, isteklerimizi gerçekleştirebileceğimiz bir kulüpte çalışmak isterim. Bizim işimiz, mesleğimiz bu, çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Konyaspor Haberleri