Hırvatlar adaptasyon sorunu yaşıyor

Arabam Konyaspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Hırvat oyuncular Domagoy Pavicic ve Robert Muric Teknik Direktör İlhan Palut’un gözüne girmekte zorlanıyor.

Konyaspor’un yaz transfer döneminde Rijeka takımından transfer ettiği orta saha Domagoy Pavicic ve kanat oyuncusu Robert Muric takıma adapte olmakta zorluk yaşıyor. Cumartesi günü oynanan Kasımpaşa maçının kadrosunda yer alamayan iki oyuncunun herhangi bir sakatlık ve cezası bulunmuyor.

Pavicic 4 maçtır kadroda yok

Konyaspor’da sezon başında kadroya dahil edilen Hırvat futbolcu Domagoy Pavicic bu sezon yalnızca 1 maça ilk 11 başladı. Süper Lig’de oynanan İstanbulspor maçına ilk 11’de başlayan Hırvat oyuncu 66 dakika sahada kalmış ve takıma 1 penaltı kazandırmıştı. İstanbulspor maçını dışında 5 maçta da oyuna sonradan dahil olan Pavicic toplam Konyaspor formasıyla 152 dakika forma giydi. 28 yaşındaki futbolcu Konyaspor'un oynadığı son dört Süper Lig maçı olan Antalyaspor, Gaziantep FK, Adana Demirspor ve Kasımpaşa maçlarında 21 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

Muriç kadroda yer almadı

Konyaspor’un yine sezon başında Rijeka takımından bonservis ödeyerek kadroya dahil edilmişti. Pavicic’e göre daha fazla forma şansı bulan Muriç, Konyaspor formasını 14 kez giydi ve bu 14 maça ilk 11’de başladı. Muriç 14 maçta 1 gol atabildi ve asist üretemedi. Geçen sezon Rijeka ile 37 maça çıkan Muricç12 gol ve 10 asist üretmeyi başarmıştı. Konyaspor son oynadığı 3 maçtan Antalyaspor maçına 11’de başlayan ve Gaziantep FK, Adana Demirspor maçlarında oyuna sonradan giren Hırvat futbolcu son oynanan Kasımpaşa maçında Teknik Direktör İlhan Palut’un aldığı kararla kadroda yer almadı. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri