Haydi Çocuklar

1922 Konyaspor, bugün sahasında oynayacağı 52 Orduspor FK maçını kazanarak üst üste ikinci galibiyetini almayı hedefliyor.

1922 Konyaspor, bugün sahasında oynayacağı 52 Orduspor FK maçını kazanarak üst üste ikinci galibiyetini almayı hedefliyor. Yavru Kartal bugün saat 14.00’da Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stayumu’nda rakibi ile karşılaşacak.

Moraller yerinde

3. Lig 1. Grup’ta 9. hafta karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak. Temsilcimiz, 1922 Konyaspor, bugün sahasında 52 Orduspor FK ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip, teknik direktör Çağdaş Çankaya yönetiminde Saraçoğlu Tesisleri’nde maç hazırlıklarını dün itibariyle tamamladı. Yavru Kartal’da zorlu karşılaşma öncesi moraller yerinde.

Çankaya, takımına güveniyor

Geçen hafta Çatalcaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden pilot takım, nefes almıştı. 10 puanla 10. sırada yer alan 1922 Konyaspor, üst üste ikinci galibiyetini almak adına sahaya çıkacak. Ligde bu sezon üst üste maç kazanamayan yeşil-beyazlı ekip, 2. Lig’i hedefleyen Karadeniz temsilcisini mağlup ederek istikrarı yakalamayı hedefliyor. Hafta boyunca maça iyi hazırlandıklarını kaydeden teknik direktör Çağdaş Çankaya, takımına güvendiğini söyledi.

Zor fikstür bizi bekliyor

Takımın haftalar geçtikçe lige daha iyi ısındığını kaydeden Çankaya, “Takımımız maç yaptıkça, özellikle U19’dan gelen oyuncular lige alıştıkça daha doğru oynamaya başladılar. Hücum hattındaki etkinliğimiz her hafta artıyor. Önümüzde zorlu bir fikstür bizi bekliyor. Daha fazla efor sarf edeceğimiz, daha fazla mücadele etmek zorunda kalacağımız rakipler bizi bekliyor" dedi. Öte yandan 1922 Konyaspor-52 Orduspor FK maçının hakemleri de açıklandı. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda cumartesi saat 14.30’da başlayacak karşılaşmayı Samsun bölgesi hakemi Yakup Bakır yönetecek. Bakır’ın yardımcılıklarını Ali Rıza Öztürk ve Ömer Karakaya yapacak. Zorlu mücadelede dördüncü hakem olarak ise Melih Kurt görev yapacak.

Konyaspor Haberleri