Halil Umut Meler'in Konyaspor karnesi nasıl?

Yarın oynanacak Fenerbahçe-Konyaspor maçında Halil Umut Meler Düdük çalacak. 36 yaşındaki hakem 13.kez Süper Lig maçında Konyaspor maçında düdük çalacak.

Spor Toto Süper Lig'in 23.haftasında İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Konyaspor maçında Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Maçın 4.hakemi ise Burak Şeker olacak.

Halil Umut Meler, Süper Lig’de bugüne kadar 12 kez Konyaspor maçında düdük çaldı. Konyaspor bu karşılaşmalarda 4 galibiyet alırken 5 kez sahadan mağlup ayrıldı. 3 karşılaşma ise berabere bitti. Meler’in yönettiği karşılaşmalarda rakip ağlara 15 gol atan Konyaspor kalesinde 15 gol gördü.

Halil Umut Meler yönettiği 12 karşılaşmada Konyasporlu oyunculara 38 sarı ve 2 kırmızı kart gösterdi. FIFA Kokartlı hakem rakip oyunculara ise 29 sarı ve 3 kırmızı kart çıkardı.

Meler, geçen sezon İstanbul’da oynanan Fenerbahçe-Konyaspor maçında da düdük çalmıştı. Maçı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.

Halil Umut Meler, 1 kez de Türkiye Kupasında Konyaspor maçında düdük çaldı. Bu karşılaşmada Fenerbahçe-Konyaspor maçıydı. Bu karşılaşmayı 2-0 Fenerbahçe kazanmıştı.

Fenerbahçe ise Halil Umut Meler’in daha önce yönettiği 31 karşılaşmada 18 galibiyet ve 5 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri