Hakan Keleş'ten önemli açıklamalar: İyi sonuçlar çıkaracağız

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçı hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçı hakkında önemli açıklamalar yaptı.

İstanbul'da üst üste oynayacakları Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbulspor maçlarını değerlendiren Hakan Keleş; "Üst üste 3 tane İstanbul deplasmanımız var. Hepsi birbirinden zor maçlar. İyi bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum. Son 5 maçımıza baktığımız zaman içerdeki Sivasspor maçı dışında 2 galibiyetimiz var ve deplasmanda da aldığımız puanlar var. Oyuncularımızın moralleri yerinde. Tabii ki de zor maçlar olacak ama deplasman oyunlarını zaman zaman iyi oynuyoruz. Büyük maçlar atmosferi çok zor maçlar. Oyuncularımızla beraber iyi çalışacağız, iyi mücadele edeceğiz, iyi oyun oynayacağız. İyi sonuçla döneceğimizi düşünüyorum. Zor maçlara çıkacağız, bizim de puanlara ihtiyacımız var. Transfer dönemine kadar bu periyodu iyi geçirmemiz gerekiyor. Bu süreçten iyi sonuç döneceğimizi düşünüyorum" dedi.

'İyi bir sonuç çıkaracağız'

Galatasaray'daki sakat ve cezalı olan oyuncuların yokluğu hakkında konuşan Hakan Keleş; "Rakipte oynamayan oyuncular var. Bunu bir eksiklik olarak nitelendirmiyorum. Geçmişe göre kadroları inanılmaz şekilde çok daha iyi. Daha etkililer ve alternatifleri daha fazla. Bir de seyirci avantajlarını düşününce, atmosferi zor bir maç olacak. Eksik olarak nitelendirmiyorum ben, güçlü kadroları var. Biz de oyuncularımızla beraber iyi hazırlanacağız ve o atmosferden iyi bir sonuç çıkacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Konyaspor Haberleri