Hadebe, Konyaspor'a geldiği için mutlu

Konyaspor'un Zimbabveli savunma oyuncusu Teenage Hadebe, bugünkü antrenmanın öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Konyaspor'un Zimbabveli savunma oyuncusu Teenage Hadebe, bugünkü antrenmanın öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumartesi günü oynanacak Adana Demirspor maçını değerlendiren Hadebe; "Galibiyetten gelen bir özgüvenimiz var elbette. Şu anda full kadro olarak kendimizi hazır hissediyoruz. Tabi ligde maçlara maç maç bakmalıyız. Her maç bizim için çok önemli bir karşılaşma" dedi.

Kariyerinde daha önce Konyaspor'da başka bir takımda da forma giyen Hadebe, Türkiye'ye döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Hadebe; "Malatya kariyerimin ardından yeni bir sayfa ve yeni bir kariyer denedim Amerika'ya gittim ve orada bir ligde yer aldım. Fakat buradaki ligi daha çok benimseme hissiyatım var. Burada bitmemiş bir işim var gibi hissediyorum ve burada olmaktan mutluyum" ifadelerini kullandı.

Son dönemde savunmadaki partneri Filip Dmajanovic ile uyumunu da değerlendiren Hadebe;" Damjanovic ile birbirimizi iletişimsel anlamda anlayabiliyoruz. Burada bir uyumumuz var. Tabiki karşılaşmalarda birbirimizi tanıdığımız oyuncular var. Rakipler hakkında aldığımız bilgiler bizim defansif hatta gösterdiğimiz performansı çok etkiliyor" şeklinde konuştu.

Konyaspor Haberleri