Giresunspor'da tanıdık yüzler

Giresunspor'da daha önce Konyaspor’da forma giyen tanıdık isimler de yer alıyor.

Konyaspor, Süper Lig’in 5. Haftasında cumartesi günü Çotanak Spor Kompleksi’nde saat 21:45’te başlayacak müsabakada Giresunspor’a konuk olacak. Konyaspor’un konuk olacağı Giresunspor'da daha önce Konyaspor formasını terleten tanıdık isimler dikkat çekiyor. Konyaspor formasıyla harikalar yaratan Bosna Hersekli oyuncu Riad Bajic ile Guilherme'nin eski alternatifi Alper Uludağ eski takımlarına karşı forma giyecek. 

Bajic Giresunspor'a alıştı 

Yeni sezonda Giresunspor formasını giymeye başlayan Riad Bajic ilk 4 haftada da karşılaşmaya ilk 11’de başladı. 3. haftada iç sahada oynanan Kasımpaşa maçında golle tanışmışan oyuncu ve takımını son dakika golüyle 3 puana taşımıştı.

Riad Bajic, 2015 yılında ülkesinin takımı Zeljeznicar'dan Konyaspor'a transfer olan ve Konya'daki performansıyla 2 yıl sonra 5.5 milyon euro bonservis bedeliyle Udinese'ye gitmişti. 2017/18 sezonu ikinci yarısında Başakşehir'e 1,5 yıllık kiralık gelen Bajic, 2019 yazında da Konyaspor'a kiralık gelerek sezonu eski takımında geçirmişti. Bajic daha sonra Ascoli ve Brescia gibi kulüplerde kiralık olarak forma giymişti. Konyaspor'un formasını 119 karşılaşmada terletmiş ve Anadolu Kartalı’nda 33 golünün yanında 14 de asist yapmıştı.

Alper Uludağ istikrarı yeniden yakaladı 

Konyaspor’a karşı forma giyecek isimlerden biri de 2019-2020 sezonunda Gençlerbirliği’nden Konyaspor'a katılan sol bek Alper Uludağ.
31 yaşındaki oyuncu, ilk sezonunda 20, 2020-21 sezonunda 2’si kupa olmak üzere 8, 2021-2022 sezonunda 2’si kupa olmak üzere 5 maçta forma giyerken, Adana Demirspor’da ise 1’i kupa olmak üzere 14 maçta sahada yer almıştı.

Konyaspor Haberleri