Gençoğlu: Karşıyaka maçı duygusal olacak

AYOS Konyaspor Basketbol Başanrenörü Engin Gençoğlu yayıncı kuruluş beIN SPORTS’a özel açıklamalarda bulundu. Gençoğlu, Karşıyaka maçının kendisi açısından duygusal bir maç olacağını söyledi.

AYOS Konyaspor Basketbol Başanrenörü Engin Gençoğlu yayıncı kuruluş beIN SPORTS’a özel açıklamalarda bulundu. Ligin ikinci yarısında İzmir’de oynanacak Karşıyaka maçının kendisi açısından duygu yüklü karşılaşma olacağını ifade eden Gençoğlu; “Karşıyaka benim evim. Maç önü ve sonu çok duygusal anlar yaşayacağım ama hakem hava atışı yaptığında babam olsa tanımam” dedi

“Hakem atışından sonra babamı tanımam”

Meslek hayatına 1997’de Karşıyaka’da başladığını söyleyen Engin Gençoğlu; “Yıllarca Karşıyaka’nın ev sahibi bençinde oturdum. Orada doğdum ve orada büyüdüm. Karşıyaka benim evim ve okulum. 1997 yılında Spor Okulu antrenörü olarak Karşıyaka’da başladım. Çok uzun seneler orada ciddi antrenörlerle çalıştım. Orası bana ekmek veren yerdir ve maneviyat duygusu çok farklıdır. Karşıyaka Arena’ya gittiğim zaman illa ki duygulanacağım. Ev sahibi bençine gittiğim zaman duygusal olarak içime birkaç damla yaş akacak ama hakemin hava atışından sonra babamı tanımam. Maçtan önce ve sonra duygusal anlar yaşayacağız. Ufuk abimle çok uzun süreler beraber çalıştık. 2012’den beri Karşıyaka’da beraber çalıştık. Ondan önce Beşiktaş’ta birlikte çalıştık. Kendisi çok sevdiğim bi abim. Ben onu antrenör gözüyle görmüyorum, aramızda hep bi abi-kardeş ilişkisi vardı. Hep örnek aldığımız bir kişilik, karakter, karizma. Kendisini çok severim, ayrı bi anı olacak benim için. Bazen idmanlarda karşılıklı maç yapıyorduk ama bu sefer öyle olmayacak. Duygusal anlar yaşayacağız. Maç biter biz onunla Mavi Şehir veya Bostanlı’da buluşuruz” dedi.

Konyaspor Haberleri