Eski Konyasporlu Mahir'e kötü haber! Takımı Avrupa'dan men edilebilir!

Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turunda bugün Yunan temsilcisi AEK ile Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb karşı karşıya gelecekti. Ortalık savaş alanına döndü... İşte yaşananlar...

Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turunda bugün Yunan temsilcisi AEK ile Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb karşı karşıya gelecekti.

Gece saatlerinde Atina sokakları savaş alanına döndü.

Dinamo Zagreb taraftarına deplasman yasak olmasına rağmen Bad Blue Boys grubu Atina'ya gitti. Çıkan olaylarda 22 yaşındaki bir AEK taraftarı bıçaklanarak hayatını kaybetti. AEK taraftarında çok sayıda yaralı var. Bugün oynanması planlanan maç iptal edildi. SKAI'nın haberine göre Hırvat takımı Dinamo Zagreb, Avrupa’dan men edilebilir.

Dün geceki kavganın ardından, resmi bilgiler paylaşıldı; 82 Hırvat, 1'er Alman Arnavut, Avusturyalı, Boşnak ve 12 Yunan taraftarı tutuklandı. 5 Rum ve 3 Hırvat taraftar hastaneye kaldırıldı

Dinamo Zagreb'in kadrosunda geçtiğimiz sezonu Konyaspor'da kiralık olarak geçiren Mahir Emreli bulunuyor. Mahir, Zagreb kadrosunda kalıcı olarak forma giymek istiyordu. Mahir Avrupa maçlarında da oynayarak kendisini yeniden Avrupa'da göstermek niyetindeydi.

Sezona iyi başlangıç yapan Azerbaycanlı oyuncu 4 maçta 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Geçen sezonunun ikinci yarısını Konyaspor forması giyen Mahir yeşil-beyazlı forma ile çıktığı 12 maçta 2 gol atma başarısı göstermişti.

Mahir Emreli'nin Dinamo Zagreb ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Konyaspor Haberleri