Dev Kartallar'ın konuğu Bahçeşehir

AYOS Konyaspor Basketbol, kritik maçta yarın evinde Bahçeşehir Koleji'ni konuk edecek.

Basketbol Süper Ligi'nde son 5 haftaya girildi. Ligde 26. hafta maçında AYOS Konyaspor, yarın evinde Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak. Dev Kartallar, bugün öğleden sonra yapacağı çalışmayla hazırlıklarını tamamlayacak.

Omuzundan sakatlığı bulunan Sinan Sağlam forma giyemeyecek. Geçen hafta sakatlığı sebebiyle Bursaspor maçında forma giyemeyen ancak çalışmalara başlayan Rasheed Sulaimon'ın maçta oynaması bekleniyor.

Ligde son 10 maçta sadece Darüşşafaka'yı mağlup edebilen AYOS Konyaspor, 7 galibiyet ve 18 yenilgiyle son sırada yer alıyor. Ligde kalması mucizelere kalan AYOS Konyaspor, kalan süreçte matematiksel olarak şansını sonuna kadar zorlamayı hedefliyor.

Sinan Atalay yönetimindeki Bahçeşehir ise son 3 maçta 2 galibiyet alarak rahatladı ve yeni hedefini play-off olarak belirledi. Ligin yüksek bütçeli ekipleri arasında olan İstanbul ekibi, geride kalan süreçte 10 galibiyet ve 15 yenilgiyle ligde 9. sırada yer alıyor.

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda yarın saat 15.30'da başlayacak maçta Fatih Arslanoğlu, Ali Şakacı ve Ahmet Tatlıcı hakem üçlüsü düdük çalacak.

Sezonun ilk yarısında Ataşehir'de oynanan maçı Bahçeşehir Koleji 90-77 kazanmıştı.

Konyaspor Haberleri