Dev Kartallar yarı finalde

Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Beysu Konyaspor Basketbol, TED Ankara Kolejliler ile serinin üçüncü maçında karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen mücadeleyi 88-79 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Basketbol Erkekler 1. Lig’de Play-Off’tan Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Beysu Konyaspor Basketbol, TED Ankara Kolejliler ile bugün serinin üçüncü maçında karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen mücadeleyi 88-79 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Matt, Tayfun, Mehmet, Hazer ve Derek ilk 5’i ile başlayan yeşil-beyazlılar ilk çeyreği 16-12 kazandı. İkinci çeyrekte de iyi oyunu sürdüren Konyaspor Basketbol devre arasına 41-36 önde girdi.

3.çeyrekte de rakibi karşısında üstünlüğünü devam ettiren yeşil-beyazlılar bu periyodu da 61-58 önde girerken, karşılaşmayı da 88-79 kazanarak adını yarı finale yazdıran taraf oldu.

Öte yandan Misli.com TBL’de play-off yarı final eşleşmeleri de belli oldu. Beysu Konyaspor, yarı finalde Sigortam.net ile eşleşti. Yeşil-beyazlılar rakibi ile ilk maçını 28 Mayıs cumartesi günü saat 16.00'da Konya’da oynayacak.

Konyaspor Haberleri