Dev Kartallar sıkı çalışıyor

AYOS Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 18.haftasında Pazar günü saat 15.30’ta sahasında Fenerbahçe BEKO’yu konuk edecek.

Konyaspor Basketbol, TOFAŞ maçının ardından yaptığı izinden sonra Pazar günü sahasında oynayacağı Fenerbahçe BEKO maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde çıktığı son 3 karşılaşmadan galibiyet çıkartamayan Konyaspor Basketbol ciddi olarak küme düşme korkusunu yaşıyor.

Ligde 5 takımın 6 galibiyet ve 11 mağlubiyeti bulunuyor. Her galibiyet hayati önem taşıyor. Konyaspor zorlu rakibi önünde kazanarak hem 3 maçlık mağlubiyet serisine son vermeyi hem de yeniden havaya girmeyi hedefliyor.

Gavin parkede olacak

Konyaspor Basketbol’da zorlu maç öncesinde Jarell Eddie ve Jordan Morgan’ın olmaması teknik ekibi son derece düşündürüyor. Morgan ve Eddie’nin yokluğunda TOFAŞ karşılaşmasında pota altını savunmakta ve boyalı alan hücumunda ciddi sorunlar yaşayan Konyaspor, Fenerbahçe maçında bu sorunları en az indirmek için takıma 5 numara takviyesi yaptı. Alman forvet Gavin Schilling takıma katıldı. Gavin’in lisansını çıkartıldı ve Fenerbahçe maçında parkedeki yerini alabilecek.

Fenerbahçe yorgun gelecek

Lig lideri Fenerbahçe ise Konya’ya yorgun olarak gelecek. Euroleague’de çift maç haftasını oynayan Fenerbahçe Salı günü ilk maçını oynadı. Cuma günü de bir maç oynayacak olan Fenerbahçe, cumartesi günü Konya’ya gelecek. Bu sezon çıktığı 17 maçta 15 galibiyet alan ve yalnızca Türk Telekom ve Merkezefendi’ye kaybeden sarı-lacivertliler ligde moralli olsa da Avrupa’da çokta iyi performans sergilemiyor. Salı günü evinde Olympiakos’a 73-93 mağlup olan Fenerbahçe yarın akşam yine evinde ALBA Berlin’i konuk edecek. Rakibini yorgun yakalayan Konyaspor, taraftarı önünde kazanmak istiyor. SPOR SERVİSİ

Konyaspor Haberleri