Dev Kartallar İstanbul yolcusu

AYOS Konyaspor, bugün İstanbul’a hareket edecek Anadolu Efes maçı sonrası son antrenmanını İstanbul’da gerçekleştirecek.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig 7.hafta maçında yarın deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacak AYOS Konyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla Konya etabını noktaladı. Yeşil-beyazlı ekip bu sabah İstanbul’a uçacak ve maçın son antrenmanını maçın oynanacağı Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirecek. Maçı Erşan Kartal, Kaan Büyükçil ve Sinem Tetik hakem üçlüsü yönetecek.

Tek eksik Nikolov

Konyaspor İstanbul’a tam kadro gidecek. Slovenya Milli Takım kapındaki Jordan Morgan, Hırvatistan Milli Takımı kampından dönen Roko Badzim ve tedavisi noktalanan Ramazan Tekin dünkü çalışmada yer aldı. Temsilcimizde parmağından sakatlığı bulunan Kristijan Nikolov Efes maçında forma giyemeyecek.

Efes ligde iyi Avrupa’da kötü

Ergin Ataman yönetimindeki Anadolu Efes lige istediği gibi bir başlangıç yapsa da Euroleague’e istediği gibi başlayamadı. Ligde 5 maçta 4 galibiyet elde eden mavi-beyazlılar tek yenilgisini FruttiEx Bursa karşısında aldı. Euroleague’de 8 maçta 5 mağlubiyet ve 3 galibiyet alan Anadolu Efes, Konyaspor maçı sonrası Olimpia Milano deplasmanına gidecek. 19 kişilik oldukça geniş bir rotasyona sahip olan İstanbul temsilcisinin kadrosunda son derece yetenekli ve tecrübeli isimler bulunuyor.

Konyaspor Haberleri