Çifte bayram yaşayalım

İttifak Holding Konyaspor Süper Lig’in 35. haftasında bugün saat 16.00’da evinde Vavacars Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak.

 

İttifak Holding Konyaspor Süper Lig’in 35. haftasında bugün saat 16.00’da evinde Vavacars Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi hedefinden kopmak istemeyen Anadolu Kartalı evinde kazanarak taraftarına çifte bayram yaşatmak istiyor.

İttifak Holding Konyaspor Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 35. haftasında evinde Vavacars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. BeIN SPORTS 1’den yayımlanacak karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Candaş Elbil ve Kamil Çetin yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın olacak.

Palut maçı erkenden çözmek istiyor

Topladığı 64 puanla 3. sırada bulunan ve kalan 4 maçını kazanıp ikinci sıradaki Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyip sezon sonu Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermeyi hedefleyen Anadolu Kartalı İç sahada bu sezon topladığı 40 puanla adeta rakiplerine korku salan yeşil- beyazlılar zorlu maçta tamamen 3 puana odaklanmış durumda. Yaptığı basın toplantısında rakibi analiz ettiklerini ifade eden Teknik Direktör İlhan Palut rakibi erkenden çözüp son dakikalara stresli girmek istemiyor.

Musa 11’de başlayacak

Zorlu karşılaşmada iki cezalı oyuncusu Adil ve Rahmanovic’ten yararlanamayacak olan İlhan Palut Adil yerine savunmada Musa Çağıran’ı kullanacak. Musa ile Adil değişikliği dışında Yeni Malatyaspor maçının 11’ini bozmayacak olan Palut sahaya; Sehic, Skubic, Musa, Abdülkerim, Soner, Amir, Çekici, Michalak, Bytyqi ve A. Hassan ile çıkacak.

3 puana rekor gelecek

İttifak Holding Konyaspor Süper Lig’de tarihi sezonlarından birine imza atıyor. Daha önce 2015-2016 sezonunda Aykut Kocaman yönetiminde topladığı 66 puanla kulüp rekorunu kıran Anadolu Kartalı bu rekoru kırmaya İlhan Palut yönetimde tekrardan yaklaştı. Karagümrük maçını kazanması halinde puanını 67 yapacak olan Konyaspor 66 puanlı sezonu geride bırakmış olacak.

5 oyuncu sınırda

Konyaspor’da Skubic, Cikalleshi, Endri Çekiçi, Bytyqi ve Oğulcan Ülgün Karagümrük maçında sarı kart görmeleri halinde 9 Mayıs’taki Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. İlhan Palut, özellikle basit kartlardan kaçınmaları konusunda öğrencilerini uyardı.

Konyaspor Haberleri