Çaykur Rizespor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor!

Süper Lig'in 24.haftasında sahasında Konyaspor'u konuk edecek olan Çaykur Rizespor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig'in 24.haftasında sahasında Konyaspor'u konuk edecek olan Çaykur Rizespor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Çaykur Rizespor, ligin 24. haftasında sahasında 3 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen idman, spor salonunda ısınma hareketleri ile başladı. Sahaya çıkan yeşil-mavili ekip antrenmanına düz koşuyla devam etti. Ardından 2 ekibe ayrılan oyuncular, pas çalışması gerçekleştirdi.

6 futbolcu sarı kart sınırında

Yeşil-mavili ekipte Casper Hojer, Benhur Keser, Altin Zeqiri, Attila Mosci, Jonjo Shelvey ve Martin Minchev, zorlu müsabaka öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular sarı kart görmeleri halinde 25.haftadaki Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

5.sırada

Bu sezon ligin flaş ekiplerinden biri olan Çaykur Rizespor ilk 23 haftada topladığı 35 puanla 5.sırada yer alıyor. İlhan Palut yönetiminde tarihinde ilk kez Avrupa Kupalarına katılmayı hedefleyen Rizespor'u üçüncü sırada bulunan Trabzonspor ile 2, dördüncü sıradaki Beşiktaş ile de arasında 1 puanlık fark bulunuyor.

İç sahada 26 puan topladı

Ligdeki en iyi iç saha takımlarından biri olan Rizespor, oynadığı 12 iç saha maçında 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 16 gol atan atmacalar kalesinde 9 gol gördü. Karadeniz ekibi evinde 26 puan toplayarak Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardından bu alanda ligin en iyi üçüncü takımı olmayı başardı.

Konyaspor Haberleri