Cavlo'lu Kosta Rika Çeyrek Finalde!

Konyaspor’un Kosta Rikalı stoper oyuncusu Francisco Calvo, Amerika'da devam eden Gold Cup'ta çeyrek finale çıktı.

Konyaspor’un Kosta Rikalı stoper oyuncusu Francisco Calvo, Amerika'da devam eden Gold Cup'ta çeyrek finale çıktı.

Francisco Calvo ülkesinin milli takımı Kosta Rika ile CONCACAF Gold Cup’ta mücadele ediyor. Tecrübeli stoper Calvo, Panama ve El Salvador karşılaşmalarında 90 dakika sahada kalmıştı. Panama karşısında 2-1 mağlup olan Kosta Rika, El Salvador ile 0-0 berabere kalmıştı.

Gruptaki üçüncü ve son karşılaşma bu gece saat 03.30'da oynandı. Calvo'lu Kosta Rika Martinik ile karşı karşıya geldi. 10 golün atıldığı karşılaşmada Kosta Rika Martinik'i Watson, Vargas, Campbell, Contreras, Campos ve Burner (k.k.) golleriyle 6-4 mağlup etti ve puanını 4 yaparak adını çeyrek finale yazdırdı. Kosta Rika, çeyrek finalde 8 Temmuz'da Meksika ile karşılaşacak.

Kampa katılışı uzayacak

Kosta Rika'nın çeyrek finale yükselmesiyle Calvo'nun Erzurum kapıma katılması biraz daha uzamış oldu. Calvo, Kosta Rika'nın kupadaki ilerleyişine göre Erzurum kampına katılacak.

Maske takmayı sürdürüyor

Konyasporlu Francisco Calvo, Milli Takım antrenmanında Carlos Mora ile çarpıştı ve yüzüne ağır bir darbe aldı. Calvo, tedbir amaçlı Panama ve El Salvador maçlarına maske ile çıkmıştı. Tecrübeli stoper Matrinik maçında da maske takarak sahaya çıktı.

Gold Cup'ta çeyrek final eşleşmeleri ise şu şekilde;

Meksika - Kosta Rika
Guatemala - Jamaika
ABD - Kanada
Panama - Katar

Konyaspor Haberleri