Çankaya: Son vuruşlarda etkisiz kaldık

1922 Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Çankaya kaybedilen Ağrı 1970 Spor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Doğru işler yaptıklarını ancak karşılığını bir türlü alamadıklarını ifade etti.

1922 Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Çankaya kaybedilen Ağrı 1970 Spor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Doğru işler yaptıklarını ancak karşılığını bir türlü alamadıklarını ifade etti.

Doğru işler yaptık ancak gol atamadık

Maç içinde gol atmak ve galip gelmek için her şeyi yaptıklarını ifade eden Çağdaş Çankaya; “Pas trafiğimiz iyiydi. Geçiş hücumlarımız iyiydi. Sadece son vuruşlarda biraz etkisiz kaldık. Rakibimize de uzaktan şut dışında çok fazla da pozisyon vermedik. Maçların ikinci yarıların başında 45-60 dakikalık ilk 15 dakikayı bir türlü çözemedik. Soyunma odasına girip çıkıyoruz ve ikinci yarıya başlarken kırılganlık yaşıyoruz. Bunu çözmemiz lazım. Bu maçta yine pozisyon hatası yaptık, golü yedik. Ardından hamleler yaptık, golü bulamadık ama yine iyi bir oyun var. Topa sahip olduk, doğru işler yaptık” dedi.

Hepimize görevler düşüyor

Tecrübesizliğin kurbanı olduklarını ifade eden Çankaya; “3.Lig’in doğasında şu var: Girdiğin pozisyonları gol yapman lazım. Girdiğimiz pozisyonları atamadığımız zaman dönüşünde sıkıntılar yaşıyoruz. İyi bir oyunumuz var ve her geçen hafta üzerine koyuyoruz. Bazı bölümlerde tecrübesizliğimizin de kurbanı oluyoruz. Kolay değil ilk 11’imizde 7 tane Akademiden yetişme oyuncu vardı. Bu çocukların morallerini yüksek tutacağız. Bu çocukların gelişime katkı vermek için, performanslarını arttırmak için bütün hepimize görevler düşüyor” açıklamalarını yaptı.

İkinci devre daha iyi olabiliriz

Oyunun ve takımın umut verdiğini ifade eden Çankaya; “Kötü bir durum yok aslında ilerleyen haftalar için bizlere umut verdi. Biraz daha eksikliklerimizi görüp, daha iyi analizler yapıp daha iyi seviyeye geleceğimize inanıyorum. Çocuklar bizlere tepki veriyor ancak sahada karşılığını alamamak bizleri üzüyor. Kadrodan eksilmememiz lazım. Bu maçta Seçim Can’ı çok aradık. Takımda ivmelenme, hırs, istek, arzu var. Çatalca maçında iyi sonuç almamız lazım. Daha sonra zor bir periyoda gireceğiz, ben umutluyum. Devreye kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayabilirsek ikinci yarıda daha iyi olabiliriz” açıklamaların yaptı. ABDİL EMİROĞLU

Konyaspor Haberleri