Calvo'dan Beşiktaş maçı öncesi flaş 3 puan açıklaması!

Konyaspor'un Kosta Rikalı stoperi Francisco Calvo, hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Konyaspor'un Kosta Rikalı stoperi Francisco Calvo, hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Calvo yaptığı açıklamada; "Elbette evimizde oynayacağımız bir maç olacak. Hazırlıklarımız sonuna kadar devam ediyor. Her hafta elimizden gelen bütün mücadeleyi sonuna kadar veriyoruz. 3 puan için sabırsızlıkla maçı çekiyoruz" dedi.

3'lü ve 5'li savunma hakkında görüşlerini ifade eden Calvo; "Toplu ve topsuz olarak sistemin nasıl değiştirilmesi gerektiğini çok iyi biliyoruz. 4-3-2-1 sistemine devam ettiğimiz anlar oluyor, formasyonu değiştirdiğimiz zamanlar oluyor. Fakat şu anda kendi sitilimizi halen devam ettirdiğimizi söyleyebilirim bu açıdan. Hocamıza çok büyük bir saygımız var. İstediği oyun sitilini sahaya yansıtmakta bizim elimizden gelen bütün sorumluluğumuz bu" ifadelerini kullandı.

Skorer bir defans oyuncusu olduğunu ifade eden deneyimli stoper; "Gol atmak futbolcu olarak benim kalitem. Burada ofansif ve defansif olarak hava toplarında nasıl pozisyon almam gerektiğini bildiğimi düşünüyorum. Bu bunun katkısı" açıklamasını yaptı. - Halil Yılmazer

Konyaspor Haberleri