Konyaspor, bunalımdan çıkamıyor

Sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayan Arabam.com Konyaspor rakibi ile 1-1 berabere kaldı ve galibiyet serisi 4 maça çıktı.

Sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayan Arabam.com Konyaspor rakibi ile 1-1 berabere kaldı ve galibiyet serisi 4 maça çıktı. Son oynadığı 4 maçta 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Konyaspor, en son galibiyetini 2 Ekim’deki iç sahada oynadığı Ümraniyespor maçında almıştı.

Arabam.com Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 12.haftasında sahasında Kasımpaşa’yı ağırladı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada Kasımpaşa 50.dakikada Haris Hajradinovic’ın golüyle 1-0 öne geçti. Konyaspor, 82.dakikda Guiherme’nin golüyle maçta durumu 1-1’e getirdi. Maç bu skorla bitti. Konyaspor puanını 20’ye, Kasımpaşa 14’e yükseltti.

Oğulcan 11’e döndü

Konyaspor’da yerli orta saha oyuncusu Oğulcan Ülgün bu sezon ilk kez bir resmi maça ilk 11’de başladı. Oğulcan ikinci yarının başında yerini Paz’a bıraktı.

Uche’den ilk katkı

Konyaspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Uche İkpeazu ilk gol katkısını yaptı. 72.dakikada Muhammet Demir’in yerine oyuna giren Uche 80.dakikada Guilherme’nin attığı golde asisti yaptı ve Konyaspor formasıyla ilk gol katkısını yapmış oldu.

Guilherme’den 2.gol

Konyaspor’un Brezilyalı sol beki Guilherme Sitya bu sezonki ikinci golünü kaydetti. İstanbulspor maçında golünü atan 32 yaşındaki sol bek bu maçta da beraberliği getiren golü kaydetti.

Maç sonu ortalık karıştı

Açın uzatma dakikalarında Konyaspor yedek kulübesinin önünde ortalık karıştı. Oyuncular ve teknik heyet birbirine girdi. Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut, stoper Calvo ve forvet Uche İkpeazu sarı kart gördü.

Konyaspor ilk 11: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Amir, Oğulcan, Endri, Bytyqi, Michalak, Muhammet

Kasımpaşa ilk 11: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Graovac, Fall, Hajradinovic, Ben Ouanes, Eysseric, Ahmet Emin Engin, Sadık Çiftpınar, Tırpan, Ali Sühan Demirel

Maçtan dakikalar

18. dakikada ceza alanında topla buluşan Çekici'nin sert şutunda top az farka dışarıya çıktı.

28. dakikada sağ kanattan Ahmet Oğuz'un ortasında Çekici'nin kafa vuruşunda top direkten döndü.

45. dakikada Çekici'nin ceza sahası dışından çektiği şutu kaleci Ertuğrul Taşkıran kurtardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle bitti.

50.dakikada Sehic’in büyük hatasında Hajradinovic topu boş ağlara gönderdi.

68.dakikada Diouf’un şutu auta gitti.

82.dakiakda Uche’in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Guilherme’nin sert vuruşunda top ağlarla buluştu.

Karşılaşma 1-1 bitti.

Konyaspor Haberleri