Bu tür maçları da kazanmayı bileceksin

Konyaspor’u attığı gollerle sırtlayan Muhammet Demir, Ümraniyespor maçında alışık olduklarını oyunu oynamadıklarını ama 90 dakikanın sonunda kazanmayı bildiklerini ifade etti.

Arabam.com Konyaspor’un sezon başında Gaziantep FK’den kadrosuna kattığı Muhammet Demir, sezona çok iyi bir başlangıç yaptı. Konferans Ligi’nde deplasmanda oynanan Vaduz maçında fileleri havalandıran Muhammet, Süper Lig’de de attığı gollerle yeşil-beyazlı takıma büyük katkı sağlıyor.

İstanbulspor maçında penaltıdan rakip fileleri havalandırarak ligde siftah yapan 30 yaşındaki deneyimli golcü, deplasmanda oynanan Giresunspor, Eskişehir’de oynanan Fenerbahçe ve Konya’daki Ümraniyespor karşılaşmalarında kafa vuruşlarıyla takımına 3 puan kazandırdı. Kariyerinin en formda dönemlerinden birini geçiren ve gol krallığı yarışına da dahil olan Muhammet Demir, Konyaspor’un ligdeki 17 puanında en büyük pay sahiplerinden oldu. Teknik direktör İlhan Palut da maçın ardında öğrencisi için övgü dolu sözler kullandı.

KAZANMAYI BİLDİK

Zirve yarışında çok değerli bir galibiyete imza attıklarını kaydeden Muhammet Demir, “Keyfimiz yerinde. Aslında alışık olduğumuz ve her zaman oynadığımız bir oyun yoktu ama kazanmayı bildik. Bu tür maçları da kazanmayı bileceksin. Evimizde de uzun süre oynayamıyorduk. Herkese armağan olsun. Daha da iyi olacağız inşallah” dedi.

Muhammet, attığı golden sonra ailesinin yanına koşarak gol sevincini eşi ve çocukları ile yaşadı. İyi bir aile babası olan deneyimli forvet, “Ne zamandır maça gelemiyorlardı. Bir gol atıp onlara armağan etmek istedim. Onları mutlu ettiğim için de ayrı bir mutluluk yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Konyaspor Haberleri