Beşiktaş'ta Konyaspor maçı öncesi önemli gelişme!

Trendyol Süper Lig'in 26.haftasında sahasında Konyaspor'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta önemli gelişme yaşandı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Tümosan Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

İlk 15 dakikası basına açık yapılan idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Teknik Direktör Fernando Santos’un yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. Isınma koşuları ve 5’e 2 çalışmasıyla başlayan idman, taktiksel çift kale maçın ardından yapılan duran top çalışmasıyla sona erdi.

Siyah-beyazlılar Konyaspor maçı öncesinde önemli değişikliğe imza attı. İstanbul ekibi Portekizli teknik adam Fernando Santos'un isteği ile artık haftada 1 kez maçlarını oynadığı Tüpraş Stadyumunda antrenman yapacak. Beşiktaş, bu ritüelin ilkini Konyaspor maçından önce gerçekleştirecek.

Siyah-beyazlılar, Konyaspor maçının hazırlıklarına, yarın (16 Şubat) saat 15.30’da Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Beşiktaş, Konyaspor maçı öncesinde ise önemli bir oyuncusuna kavuştu. Kamerun milli takımı ile Afrika Uluslar Kupasında mücadele eden Vincent Aboubakar sakatlanmıştı. Sakatlığını atlatan 31 yaşındaki golcü oyuncu takımla antrenmanlara başladı. Konya'da oynanan sezon ilk maçını Beşiktaş 0-2 kazanmış ve maçtaki golün bir tanesini Kamerunlu oyuncu Aboubakar kaydetmişti.

Beşiktaş'ın Konyaspor karşısında sahaya; Mert, Onur, Worrall, Colley, Zaynutdinov, Fernandes, Al-Musrati, Muci, Rebic (Cenk), Semih, Aboubakar 11'i ile çıkması bekleniyor.

Konyaspor Haberleri