Başkan Özgökçen'den transfer açıklaması!

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Ankara'da yapılan TFF Genel Kuruluna katıldı. Özgökçen, transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Ankara'da yapılan TFF Genel Kuruluna katıldı. Özgökçen, transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

Transfer konusunda açıklamalarda bulunan Özgökçen; "Yaklaşık 2,5 senedir görevdeyiz. Bu noktada ölçüp biçiyoruz transfer yaparken de. Özellikle 2021-2022 sezonunu 3.bitirdikten sonra büyük bir beklenti oldu. Ama bu senede bizim hep söylediğimiz Konyaspor ilk 4-5 sene ilk 10 içinde yer alacak bir takım olacak demiştik. Bu senede sekizinci bitirdik. Tabii bununda verdiği bir durumla birlikte transfer sezonu da yeni başladı. Çeşitli mevkilerde hocamızla istişare ederek verilen rapor doğrultusunda bazı bölgelere transferler yapılacak. İsim vermekten kaçınıyoruz. İnşallah eksik bölgeleri de kısa sürede dolduracağız. Hocanın raporuna göre 5 tane transfer yapacağız" dedi.

Yeni yönetime başarılar dileyen Özgökçen; "Birçok sorun beraberinde var. İnşallah yeni yönetim ile bu sorunların üzerinden geleceğimize inanıyoruz. Genel kurulda alınan kararlarla bazı değişiklikler yapıldı. Bunların da en önemlisi; Yabancı delegelerin oy kullanabilmesine izin verildi genel kurulumuzca. Bununda ülke futbolunun gelişimi adına önemli katkılar sunacağına inanıyoruz. Zira futbol küplerinin uluslararası manada satışlarının yapılması önemli. Değer kazanması önemli. Bu noktada önemli bir adım olarak görüyoruz. Ekonomik noktada da ciddi sıkıntılarımız var. İnşallah yeni yönetim, yeni yapılan çalışmalarla bunun da üstesinden gelecektir diyerek umut ediyoruz, temenni ediyoruz." açıklamalarını yaptı.

Konyaspor Haberleri